"Živi informator" za srednjoškolce:  Dobar uvid u buduće studije

"Živi informator" za srednjoškolce: Dobar uvid u buduće studije

Grupa volontera omladinske organizacije "BalkanIDEA" Novi Sad organizuje događaj "Živi informator" u petak, 18. marta 2016. godine. Događaj će se desiti u prostorijama Infopolis Omladinskog info centra (suteren centra "Apolo") od 12 do 16 časova. Na događaj je moguće doći u bilo koje vreme.

Živi informator dešava se drugu godinu zaredom, a osmišljen je u nadi da će sadašnjim učenicima viših razreda srednje škole, a posebno maturantima, pružiti dobar uvid u to kako izgledaju studije na različitim smerovima i fakultetima. Uz to, budući brucoši mogu da saznaju i šta, uopšte, znači biti student, odlaziti na predavanja i vežbe, prijavljivati i polagati ispite, itd.

Ove godine, Živi informator okupiće studente sa devet različitih fakulteta u Novom Sadu, i preko dvadeset smerova.

U okviru  promocije, volonteri su posetili desetak novosadskih srednjih škola, i naišli na pozitivne reakcije učenika, ali i profesora i pedagoga, stoga verujemo da će ovaj događaj biti posećen i koristan.
 
Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

novorođenčad betanija jkp novosadska toplana maturanti bez vode novosadska policija novosađani vremenska prognoza novi sad servisne informacije Isključenje struje bez struje isključenja struje RHMZ gradsko groblje JKP Vodovod i kanalizacija isključenje vode sahrane raspored sahrana novi sad vremenska prognoza servisne informacije novi sad bebe Republički hidrometeorološki zavod Spens Vreme u Novom Sadu novosadsko porodilište jkp lisje klinika za ginekologiju i akušerstvo horoskop elektrovojvodina gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević