Znakovi koji otkrivaju nesrećno udatu ženu

Znakovi koji otkrivaju nesrećno udatu ženu

Biti u braku ne znači pod obavezno i biti srećna, i tu ima mnogo toga što ne funkcioniše i što dovodi do toga da se žena oseća nesrećno.

Skoro svaka žena, pre ili kasnije, poželi da se skrasi sa jednim muškarcem. Međutim, bile vi udate ili ne, sigurno već znate da brak ne znači nužno i sreću.

Naravno, često je i to slučaj, ali  postoje i mnoge nesrećno udate žene. Neke od njih to kažu javno, ali neke baš i nisu spremne da priznaju to ni svom partneru, a često ni same sebi.

Ipak, postoje određeni znakovi koji ukazuju da je žena nezadovoljna u braku.

Manje priča 

Kada žena smanji komunikaciju sa suprugom ili je svede na minimum, to je definitivno znak da je nešto muči.

Brzo plane

Nesrećne žene uvek su "na ivici", pa lako izgube živce i zbog najmanje sitnice.

Gubi poverenje

Brak se temelji na međusobnom poverenju, a nedostatak istog može značiti da ćete ga samo pokvariti.

Stalno je umorna 

Jedno istraživanje otkrilo je da žene u nesrećnim brakovima imaju niži nivo hormona kortizola, što kao nuspojavu, između ostalog, ima i hronični umor.

Odbija seks

Žena koja je u braku nesrećna, često će izegavati suprugove dodire, pogotovo pod pokrivačem.

Ima tajne

U braku za tajne nema mesta, a čim se one pojave, to znači da je neko nezadovoljan.

Ne obraća pažnju

Kada žena izgubi interes za svog supruga, onda ne može ni biti srećna s njim.

Ima nove interese

Ako žena stalno traži nove razloge da bi bila što dalje od supruga, od hobija do izlazaka sa prijateljicama, onda u tom braku nešto ne valja.

Razmišlja samo o sebi

Žene koje su u braku nesrećne često znaju da postanu sebične. Lični interesi postaju im sve važniji, a za partnerove želje i potrebe prestaje bilo kakvo interesovanje.

Menja izgled

I iznenadna promena boje kose, frizure ili načina oblačenja, mogu biti znak da je žena nesrećna u braku i da je spremna da okrene novu stranicu u životu.

Oceni vest:
4
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

Republički hidrometeorološki zavod novorođenčad betanija odbojka JKP Vodovod i kanalizacija ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja novosadsko porodilište Spens bez struje bebe isključenja struje bez vode novosadska policija horoskop elektrovojvodina vojvodina ns seme vremenska prognoza OK Vojvodina zdravlje Srbija vremenska prognoza novi sad Isključenje struje novi sad detelinara klinika za ginekologiju i akušerstvo isključenje vode Elektrodistribucija Novi Sad Vreme u Novom Sadu servisne informacije novi sad novosađani