Zoran Кnežev izabran za predsednika Novosadskog kluba

Zoran Кnežev izabran za predsednika Novosadskog kluba

Novosadski klub, najstarije nestranačko građansko udruženje, koje je na izvestan način nastavljač prvog građanskog društva u Novom Sadu iz 1876. godine, u narednom četvorogodišnjem periodu delovaće pod upravom novog rukovodstva.

Dosadašnji sekretar kluba, Zoran Кnežev, izabran je za predsednika Udruženja i glavnog i odgovornog urednika svih izdanja.

Velika je čast naći se na mestu Đorđa Bašića, Radomira Folića, Aleksandra Lučića, Boška Petrova, Jovana Dejanovića, Duška Popova... i ostalih viđenijih građana Novog Sada i biti predsednik Novosadskog kluba. Zadovoljstvo mi je što sam dobio odrešene ruke da formiram tim, a još veće što gotovo niko nije odbio poziv da postane deo Predsedništva kluba – rekao je Кnežev, a prenosi "Dnevnik"  

Za zamenika predsednika izabran je preksinoć Čedomir Pantelić, a za potpredsednike Tijana Palkovljević Bugarski, Olja Vojnović i Miodrag Miša Blizanac. Funkciju sekretara će obavljati Vesna Forkapić i Gradimir Dimitrijevića, dok će blagajnik biti Milan Ljubojević.

Upravni odbor čine Drago Njegovan, Predrag Ćetković, Svetlana Jovanović, Snežana Mišić i Zoran Кolundžija, a u Nadzorni su izabrani Mile Ignjatović, Demo Beriša, Jelena Desnica, Zoran Bugarski Brica i Milutin Ž. Pavlov.

Redakciju svih izdanja Novosadskog kluba u naredne četiri godine čine Vladimir Sakač, Borivoje Mirosavljević, Đorđe Srbulović, Miroslav Vislavski, Zorica Milosavljević, Čila David, Nenad Mijuk i Jovana Кasaš. Mladen Bulut izabran je za zamenika glavnog i odgovornog urednika.

Novosadski klub ima i vokalnu grupu, u čijem sastavu su Radoslava Rimski, Snežana Jezdić Protić, Aleksandra Vasin Golubović, Olivera Кrčo i Aleksandra Janković.

Кlub će, kao i do sada, sastanke priređivati svake srede od 18 časova u svojim prostorijama, u Zmaj Jovinoj 3/1, javlja novosadski "Dnevnik".

Oceni vest:
3
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan