FOTO: Drži vodu dok majstori odu

24. septembar 2022. | Ostalo

Železnička stanica u Novom Sadu, koja je skoro renovirana, prokišnjava kad pada kiša.

 

Ivana

Megafon #1986

Oceni vest:
28
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • David

  pre 69 dana i 12 sati

  investor je po burazerskoj ili rođačkoj liniji može valda da pogreši a i građani Novog Sada su platili a da ni ne znaju. Biće toga još ne brinite se zato će SVE biti uredno plačeno i oprano (novac)

  Oceni komentar:
  2
  26
 • Podbarac

  pre 68 dana i 21 sat

  Pa samo jednom je renovirana!?! Vucevic i bratija sve ugovaraju bar u tri transe, kao nece se videti koliko su se ugradili...

  Oceni komentar:
  1
  24
 • Naprdnjacka Smrdija

  pre 67 dana i 7 sati

  Dodjite na Spens posle kise da vidite… :)

  Oceni komentar:
  2
  10
 • Naprdnjacka Smrdija

  pre 66 dana i 12 sati

  Mislim kako nam samo dobro ide, hajde opet da glasamo za ove hokstaplere? :)

  Oceni komentar:
  3
  7
 • Dr Miggyy

  pre 63 dana i 21 sat

  KUDA STIGLA NAŠA ŽELEZNICA?

  Na železnici vlada šarenolikost, vozovi se kreću brzinom 0 do 200 km/h, a železničke stanice prokišnjavaju, ruinirani i skladište su svakojakog otpada i smeća. Voz "Soko" je zadovoljio znatiželjnost vođećih poličara i putnika koji ga koriste. Za ostale i raspadnute pruge i vozova malo ih briga zaobilazi, kao kiša oko Kragujevca. Voz na liniji Niš-Bor (130 km) putuje pet sati u jednom pravcu, sporiji je od vozova iz 19. veka. Putnički vioz na liniji Majdanpek-Kučevo ne saobraća godinama. Železnička stanica u Boru bila je za primer arhitektonski i za posmatranje sada je ruinirana, proterano je osoblje, a stanica je pretvorena u WC bez šolje, vode i čučavce i prostor pun sa svakojakim otpadom. To je sramota za Srpsku železnicu i za grad bakra, srebra i zlata, Bor. Nadležni ili su slabovidi ili ne razumeju na šta je pretvorena. Izlomljena stakla, porušeni zidovi, nikada očišćena, puna stakla, otpadaka i izmeta. Ovo se događa u 21. veku u zemlji Srbiji i u grada giganta bakra i zlata, žalosno i sramno. Valjda će se, nadležni na železnici, Bora i Srbije, sete da i ove anomalije srede, u suprotnom neka im služi na čast i obraz, ukoliko ga imaju.Sada je što je južnije to je i tužnije, a dokle. Sve dok se vođe ne dosete da i tu treba investirati nešto, pa makar bila i železnica.

  Oceni komentar:
  0
  2
Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.