FOTO: Ima ko da postavi, a nema ko da podigne ako padne

28.11.2023. - Status megafona # 2669 je promenjen u zatvoreno

27. novembar 2023. | Ostalo

Kao i mnoge stvari u ovom gradu/zemlji. kad treba da se mnapravi neki "projekat" ili šta god, sve se časkom organizuje pa tako i ova, ne mogu da grešim dušu, zanimljiva ideja da se osobe sa invaliditetom koje su menjale svet istaknu, pohvale...

Cilj plemenit, valjda je kanuo i neki keš, table su postavljene u Dunavski park kod saletle (nisam ni čula kad se to desilo, ali valjda sam neobaveštena) i...to je otprilike to.

Dve fotografije su snimljene 24. novembra, a jedna večeras i, kao što vidite, neke table su pale i ostale da leže. Možda ih je neko u međuvremenu i dizao, a možda i nije.

Verovatno će neko doći da ih pokupi kada bude "zatvaranje izložbe".

Što me podseti na još neke zanimljive akcije u gradu – npr. sadnje drveća koje niko ne zaliva pa uvene, onda ga vetar polomi i na kraju, kad stignu, pokupe ga iz "Zelenila"...

Strašno je kolika je nebriga za ono što nije "moje".

Dora

Megafon #2669

Megafon #2669

Megafon #2669

Megafon ZATVOREN!

Megafon # 2669 je zatvoren uz sledeći komentar...

Čitateljka javlja: večeras nema nijedne table, da li je inače bilo planirano da se uklone ili je Megafon uticao na to, ne znam. Fotografije su u komentarima.

Oceni vest:
12
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • pre 93 dana i 15 sati

  Dora, podignite, uvežite žicom nekom pošto se postavljači nisu setili, i onda javite kako ste to uradili, osećaćete se i Vi i ja bolje, nego da se samo nerviramo.

  Oceni komentar:
  0
  4
 • Dora

  pre 93 dana i 8 sati

  Više nema nijedne table, da li je inače bilo planirano da se uklone ili je Megafon uticao na to, ne znam.

  Oceni komentar:
  0
  0
 • dora

  pre 93 dana i 8 sati

  Table su uklonjene, da li je to bilo planirano ili je Megafon uticao, ne znam.

  Oceni komentar:
  0
  0
Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.