FOTO: Menjaj bolju, ostavi rasturenu

22. april 2024. | Rad gradskih preduzeća

Da u našem gradu odavno nema logike u mnogim stvarima koje nam se dešavaju, vidimo i poslednjih meseci kada su u pitanju "čuvene" KLUPE!

Prvo su se, zajedno s novim kantama za đubre, počele masovno pojavljivati na lokacijama na kojima im mesto i jeste i nije, onda smo čuli da su prilično papreno plaćene da bi na kraju videli da neke od veoma dobro očuvanih i funkcionalnih klupa na Keju, prvo nestaju, a potom se umesto njih pojavljuju najnovije.

Zašto su uklonjene klupe s keja (FOTO i VIDEO)

I sve ove apsurdne stvari koje nam se dešavaju dodatno su "začinjene" činjenicom da, samo 50-ak metara dalje, između keja i Rektorata stoje mnogo starije klupe koje su zbog nemara i bezobrazluka pojedinaca u prilično lošem stanju.

FOTO: Svakoga dana, u svakom pogledu sve više "napredujemo"

Čak i one mogu još da "guraju" (iako je ovakvo stanje minimum 4-5 meseci), ne bi bile ni prve ni poslednje u takvom stanju, ali zaključila bih da ne postoji neki monitoring za, npr, mobilijar u gradu pa da se vidi šta je najhitnije već kako im padne na pamet. 

A pare nisu problem, izgleda...

E, da, zanima me i gde su otišle ove s Keja na kojima je bilo sasvim lepo sedeti.

Dora

Megafon #2835

Megafon #2835

Megafon #2835

Oceni vest:
16
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj predmet još uvek nije komentarisan

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.