FOTO: Muke sa "Čistoćom"

22.05.2021. - Status megafona # 1191 je promenjen u zatvoreno

22. maj 2021. | Rad gradskih preduzeća

Stanovnici Salajke muku muče sa "Čistoćom", koja već nekoliko godina unazad ne izvršava svoje obaveze i ne odnosi redovno baštenski otpad.

Počelo je sa prekidima u odnošenju u julu, što se pravdalo čišćenjem na Exitu, onda se to proteglo do septembra, pa onda sakupljeno lišće nije odnošeno u novembru... Džakovi ostali da "prezime".

Sada džakove sa pokošenom travom već nedeljama ne odnose, pravdajući se tehničkim problemima. U međuvremenu, džakovi se raspadaju, prave se deponije. Bićemo prinuđeni da baštenski otpad odlažemo u kante sa komunalnim otpadom, što oštećuje vozila "Čistoće" ali drugog rešenja nemamo.

Napomena: Otpad se iznosi na ulicu, spakovan, blizu puta, svakog drugog četvrtka uvece, pošto bi trebalo da ga odnose petkom posle 6 ujutru.

Pošto ga nedeljama ne odnose, a naravno da ne možemo da ga vraćamo u dvorište, džakovi se raspadaju, a ima i nesavesnih komšija koji na tu gomilu dodaju i drugo smeće i eto deponije. 

Novosađanka

Megafon #1191

Megafon #1191

Megafon ZATVOREN!

Megafon # 1191 je zatvoren uz sledeći komentar...

Kopiramo poruku autora ovog Megafona: "Red je da vas obavestim: pre nekoliko sati baštenski otpad iz Graničarske ulice je odnet!"
(22. maj u 18 sati)

Oceni vest:
9
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj predmet još uvek nije komentarisan

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.