FOTO: Opasnost na trotoaru u Kosovskoj ulici

11. jun 2021. | Bezbednost

Poštovani,

Molim da se urgira kod nadležnih da se na trotoaru u ulici Kosovskoj ispred broja 41 postave čunjevi.

Čunjevi su u nekoliko navrata postavljani ali ih neko iznova ukloni kako bi automobili mogli da stupe na taj deo trotoara, da prolaze, da se tu parkiraju, zaustavljaju i slično.

Kao sto se vidi na fotografijama, čunjeva nema ni na jednom ni na drugom kraju trotoara, te automobili prolaze tim delom kao da je to ulica, a uz to vozači voze izuzetno brzo i ponašaju se izuzetno neprijatno prema ljudima i deci koja se nađu u tom trenutku na trotoaru.

Molim nadležne da zarad bezbednosti svih nas koji živimo u ovom kraju i ovuda prolazimo, odreaguju i postave čunjeve tamo gde su i bili, jer je situacija izuzetno opasna.

Sugrađanka

Megafon #1214

Megafon #1214

Megafon #1214

Megafon #1214

Megafon #1214

Oceni vest:
16
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Vossa

  pre 96 dana i 15 sati

  To je ispred kancelarije MZ.
  Tu radi jedna jako fina žena koja se na svako pitanje izvine zato što nije iz NS i nije upoznata sa Podbarom....

  Oceni komentar:
  1
  13
 • Dd

  pre 96 dana i 12 sati

  Podržavam! Problem jeste sa parkiranjem, ali na Podbari je problem i sa trotoarima. Uglavnom su zakrčeni parkiranim vozilima ili ogradjeni zbog gradnje. To nije krivica gradjana, stanovnika nego sprege vlasti i investitora koji ne grade dovoljan broj parkinga uz nove zgrade i onda ne najlakše isterati pešake i zelene povešine i trotoare pretvoriti u parkiralištA, što radi i Parking servis.

  Oceni komentar:
  0
  13
 • Fibonacci

  pre 96 dana i 5 sati

  Ne vrede stubići, posle par noći ih odseku. U parkiću između keja i Dušana Vasiljeva godinama parkiraju, bude do 15 automobila po stazi. Voze 100m po trotoaru ili prođu kroz mesto za invalide, praveći od trave prašinčinu. Svaki pokušaj blokade se iste noći uklanja, nema tu Jednostavno, nije ovo više grad, ovo je ruralni Bangladeš.

  Oceni komentar:
  1
  14
 • Dragan

  pre 96 dana i 1 sat

  Tom idiotu koji parkira na trotoaru, treba pisati kaznu svaki put. Zvati komunalce i snimati dogadjaj. Pa posle i provera pisanja i naplate kazne (da se ne desi da je neko oprosti u "sistemu").

  Oceni komentar:
  1
  13
 • Sugradjanka

  pre 92 dana i 9 sati

  I ako se ne gleda problem krsenja zakona zbog nepropisnog parkiranja, ostaje ono sto je najbitnije a to je BEZBEDNOST, i to pre svega DECE!
  Treba li da neko dete bude pregazeno i ubijeno usled divljanja vozaca ovim trotoarom, pa tek onda da se reaguje?

  Oceni komentar:
  0
  2
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.