FOTO: Tiho mrcvarenje stanovništva u Stepanovićevu

01. jun 2023. | Rad gradskih preduzeća

Obraćam Vam se ovim putem, da pokušate da olakšate nama, meštanima Stepanovićeva, svakodnevno funkcionisanje i da izvršavamo naše obaveze.
 
Svestan sam da je "Projekat brza pruga"  projekat koji će nama doneti bolju budućnost! Zato bih Vas MOLIO, da omogućite stanovništvu da može da funkcioniše "normalno", dok traju radovi.
 
Ljudi iz tri ulice (oko 500 domaćinstava), NE mogu normalno da odu u centar sela (pošta, dom zdravlja, mesna zajednica, autobuska stanica,...), ulice, kolovozi, na određenim "zaobilaznicama" se prekopavaju "AT-HOK".
 
Prekopi kolovoza su zatrpani, materijalom iz iskopa – zemlja, koji se urušavaju, propadaju i ne možemo vozilima doći kućama uveče.
 
Nisam znao, da nije obavezna "zamena materijala" i da je potreban "Atest", mislim da je u Novom Sadu to obaveza od 2005. godine! U suštini to me ne interesuje, samo da se obezbedi normalno kretanje kroz naselje, tj do naših kuća.
 
MOLIO bih, šefove gradilišta i nadzorne organe da pokušaju, da nam olakšaju dnevno funkcionisanje
 
Oko osnovne škole stoji rov otkopan duže od mesec dana, pa deca moraju da idu kolovozom, koji je zauzet sa mehanizacijom sa gradilišta! (U blizini se radi, zgrada železničkačke stanice i podvožnjak).
 
Da još napomenem, ako može neko da upozori vozače kamiona, da manje materijala tovare, da ne "seju" zemlju po kolovozu (Kisač-Stepanovićevo).
 
Neshvatljivo mi je da me je (putničko vozilo) kamion na pešačkom prelazu pun zemlje obišao.
 
P.S. Kroz naselje rađena je kanalizacija i vodovod i još je bilo raznih iskopa, ali bukvalno meštani nisu ni osetili!
 
Hvala, na vremenu i nadam se da ćete se potruditi, da nam olakšate, da zajedno uradimo "brzu prugu".
 
Srdačan pozdrav,
 
Neobavešten

Megafon #2399

Megafon #2399

Megafon #2399

Megafon #2399

Megafon #2399

Oceni vest:
19
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Јоца

  pre 111 dan i 22 sata

  Канале за канализацију треба копати изнад кровова кућа а материјал одвозити хеликоптером

  Oceni komentar:
  17
  3
 • Jelena

  pre 111 dan i 58 minuta

  Neka Kinezi naprave tu prugu jer deca ne mogu da pronađu do škole, ali kad trebaju da imaju krila ili da se ispale do škole nego da idu okolo

  Oceni komentar:
  2
  3
Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.