FOTO: Tuga

21. jun 2024. | Rad gradskih preduzeća

Prethodni veliki drveni restoran na Štrandu je uništio požar 1964. godine.

Ovaj sada će nestati zbog ljudskog nemara, umesto da bude autentičan ukras Štranda.

Tuga...

Irina

Megafon #2890

Megafon #2890

Megafon #2890

Megafon #2890

Megafon #2890

Oceni vest:
41
2

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Panter

  pre 21 dan i 21 minut

  Bio je vrhunski restoran i odlična kuhinja pre nekoliko godina.Grad i Gradsko zelenilo svojim uslovima su sve uništili i nikom ne daju prostor.Da je zakona,neko bi morao da robija zbog ovakvog ponašanja.

  Oceni komentar:
  1
  105
 • dule

  pre 20 dana i 15 sati

  Devet godina svi cute i obilaze oko ovog rugla koje je nekada bilo glavno mesto za ukusan kuvani obrok....sada su upropastili Strand sa nekoliko nefunkcionalnih kafica i naterali nas da ili izlazimo sa Stranda po rucak ili nosimo sendvice.Sramota,bahatost i nebriga

  Oceni komentar:
  0
  95
 • 021

  pre 20 dana i 14 sati

  Šta je, nema dovoljno kafića na Štrandu pa hoćete još? Važi, ali ako budete primorani da se, usled nedostatka slobodnog prostora zbog istih, kupate na Bećarcu i Oficircu, nemojte da se žalite i pišete megafone!

  Oceni komentar:
  99
  11
 • Realista

  pre 20 dana i 8 sati

  Teski m**l ova/j 021...

  Oceni komentar:
  0
  11
 • Dax

  pre 20 dana i 1 sat

  Imali ste izbore..pustili ste sela da nam kroje sudbinu. Zato i samo zato Novi Sad ne sme nikada da bude jedna opština! Pa vi za sebe po selima birajte i plemensku skupštinu.

  Oceni komentar:
  4
  13
 • Nemanja

  pre 16 dana i 6 sati

  Dajte meni šansu i sledeće godine će svi želeti tu da jedu i da piju. Sledeće godine bi taj restoran bio najpoznatiji u gradu. A ne bi otvorio za sebe već bi organizovao da bude gradski pravi restoran. Sramota toliko godina da štrand nema prvoklasni restoran. A ovamo se dičimo kako smo evropski grad i vodimo računa o gradu i turistima. Osim pravlja privatnih zgradurina, na mestu gde ne treba da ih bude, ne umemo ništa, tj. ne umeju oni koji vode računa o gradu. Toliko toga može da se uradi a da se brzo vrati novac u gradsku kasu. Ma, navikli smo na sendviče pa ćemo ih i na štrandu jesti. Nema problema, samo opušteno, polako, novosadski...

  Oceni komentar:
  0
  5
 • Milan

  pre 12 dana i 10 sati

  Pa bas lepo izgleda. Na svakom koraku je ovako. Uklapa se lepo.

  Oceni komentar:
  0
  0
Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.