"Jezera" na Bulevaru oslobođenja – pismo Skupštine stanara (FOTO)

09. maj 2017. | Rad gradskih preduzeća

Treća je godina kako se obraćamo u ime stanara, dece i roditelja koji vode decu u vrtić "Palčica" i školu "Petefi Šandor" preko ogromnih bara na Bulevaru Oslobođenja 46, u samom centru grada.

Naime radi se o neasfaltiranom prolazu, ne dužem od 50 metara, koji se prilikom jačih kiša pretvara u veštačka jezera kao na slikama. Radi se, zapravo, o urbanističkoj rupi koja nikako da se dovede u red još od 1984. godina kada je podzemna garaža useljena i ostala praktično nepovezana asfaltom sa saobraćajnicama.
 
I grad i JKP "Parking servis" su odricali nadležnost, s tim da je "Parking servis" ogradio prostor za koji smatra da im pripada – postavio asfaltnu traku od stotinjak metara na kraju koje je postavio metalne stubiće i praktično zabranio prolaz kroz parking i zatvorio tu komunikaciju!?
 
Ostala je još jedna komunikacija prema Turgenjevoj, koja vodi preko bara i blata, a roditeljima i deci to zaista ponekad čini nepremostivu prepreku.
 
Molimo Vas da o ovome informišete javnost, a za tačnost informacije, koja je, uzgred, trenutno mnogo gora nego na slikama, možete se uveriti na licu mesta.
 
Srdačan pozdrav,
 
Skupština stanara zgrade Bulevar Oslobođenja 40-46

Megafon #207

Megafon #207

Megafon #207

Megafon #207

Oceni vest:
3
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj predmet još uvek nije komentarisan

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.