Nedostatak kanti za smeće na keju i nedovoljna osvetljenost pešačkih prelaza, kontrola ponašanja biciklista

23. jun 2022. | Rad gradskih preduzeća

Umesto da kažnjavate savesne vlasnike kućnih ljubimaca zbog nenošenja pasoša za kućne ljubimce, kupite inspektorima čitace čipova, gospodo.

Postavite dovoljno kanti za smeće da mogu da odložim isto, da ne nosim isto tokom šetnje i vratite klupe koje su nekad bile duž dela keja kod Danubiusa.

Osvetlite pešačke prelaze duž Sunčanog keja koje ste nanizali jedne do drugih, jer u sumrak pešak teško može da se uoči.

Bicikliste počnite da kažnjavate jer se više ne zna kako se tretiraju kad voze biciklističkom, pešačkim prelazom ili ulicom. Svugde su i svugde bi da imaju prednost. Osećam se ugroženo kao pešak. Posebno kad prilikom prelaženja pešačkog treba da pređem biciklističku stazu, nikad mi biciklista ne želi stati.

Šta očekuju od nas, da preletimo taj deo? Zašto taj deo nije obeležen zebrom isto, recimo?

Jaca

Megafon #1841

Oceni vest:
20
5

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Blade

  pre 12 dana i 7 sati

  Da se nadovežem na ovo, kažnjavajte SVE koji vodaju psa bez korpe, bez povoca i posebno koji ignorišu vršenje nužde svojih ljubimaca!

  Oceni komentar:
  6
  25
 • N. N.

  pre 12 dana i 4 sata

  Kažnjavajte i pešake koji istrčavaju na biciklističku stazu ne gledajući levo i desno, ili uopšte ne gledaju na tu stazu nego trče i kreću se ležerno. Kažnjavajte i ove što šetaju stazom za trčanje dok ovi sto treniraju moraju da ih obilaze kako oni neće da se pomere. Kažnjavajte i one što puste svoje krvoločne pse da šetaju bez povoca ili korpice pa napadaju ljude što trče ili voze bicikle... I još mnogo toga!

  Oceni komentar:
  3
  16
Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.