Poziv na pripravnost komšija i ostalih sugrađana

02. avgust 2021. | Bezbednost

Dragi sugrađani i komšije,

Na uglu Stražilovske ulice sa Radničkom (sve do Maksima Gorkog) planira se izgradnja objekta - Blok pravosudnih organa. Da bi se otpočelo sa radovima, u skladu sa zakonom, potrebno je da se, između ostalog, izvrši veštačenje svih stanova iz Maksima Gorkog broj 10, Maksima Gorkog broj 10a, Maksima Gorkog broj 12, Radničke broj 17 i Radničke broj 19 pre početka radova. Danas je počelo veštačenje i za sada je izveštačeno 5 stanova od preko 200. Informacija koju su stanari zgrade dobili od lica koja su vršila veštačenje je da će se sutra početi sa kopanjem!

Ovim putem vas pozivam da budemo u pripravnosti i zajedno blagovremeno odreagujemo u slučaju da sutra u 9h, kako je rečeno, počnu sa spornim kopanjem, a sve kako bismo sprečili početak radova bez prethodno izvršenog veštačenja i sačuvamo bezbednost svih nas.

Marija

Foto: Ilustracija/mojnovisad.com

Megafon #1295

Oceni vest:
31
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Bivši stanar

  pre 373 dana i 1 sat

  Puna podrška, ako krenu, dolazim i ja da podržim bivše komšije.

  Oceni komentar:
  1
  18
 • Veverica

  pre 372 dana i 14 sati

  A stanari navedenih zgrada neka popakuju stvari i spreme se za evakuaciju, jer je primer zgrade iz Vidovdanske u BG više nego poučan: kopanje se radi bez prethodnih analiza (FTN će posle veštačenjem da utvrdi da li bilo propusta) bez dozvola (one će biti probaljene naknadno) a Vučević će po Vesićevom scenariju da izigrava spasioca, pljuje investitora i "ćini sve da pomogne ugroženim sugrađanima)..

  Oceni komentar:
  1
  13
 • Gari

  pre 371 dan i 12 sati

  Iako sam sa drugog kraj grada, dolazim da podržim komšije..

  Oceni komentar:
  0
  11
Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.