Pre par godina smo imali česme napravljene za ovakve dane, a danas opet cisterne!

23. jun 2021. | Gradska uprava – (ne) funkcionisanje administracije

Pre par godina su na Trgu slobode zbog vrućina bile postavljene česme za ljude i pse. Te česme (za koje je tender pobedio i napravio ih "Lokalni 21") su, čak više, imale simbol JKP "Vodovod i kanalizacija" i bile su okej rešenje.

S obzirom na to da iz nekog razloga nigde na trgu nema česme, moja pretpostavka je da je to smišljeno da bi ljudima bilo toliko vruće da dobiju potrebu da sednu u kafić da se razlade i popiju nešto.

Nego... sad ove godine JKP "Vodovod i kanalizacija" je objavila vest gde nas obaveštavaju kako su postavljene cisterne sa vodom za piće. A šta je sa česmama od pre par godina, zašto one nisu postavljene ponovo ? Nisu sigurno propale...

Cisterna za piće me podseća na 1999. i vreme bombardovanja kad nisam imao drugog izbora... sad je 2021. i najbolje što mogu da urade je – cisterna gde će neko da se naginje da pije vodu ispod kamiona?!

Svakako mislim da bi bilo interesantno videti šta je bilo sa tim česmama i zašto nije do sad napravljena ni jedna javna česma u centru... sem one jadne, raspale u Dunavskom parku, na Ribljoj pijaci (za pijačare) ja stvarno ne znam gde u krugu od 2 km ima česma sa pitkom vodom...


Markoslav

Megafon #1229

Megafon #1229

Megafon #1229

Oceni vest:
25
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj predmet još uvek nije komentarisan

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.