Sportski tereni (nastavak)

08. jun 2023. | Ostalo

Nekoliko sugrađana je reklo (da ne koristim floskulu: "veliki broj vas nam je pisalo") da igrališta treba održavati a ne samo sagraditi. Ipak primetićete kad tad i sami ovo drugo.

Nema dece jer ste im sagradili a vi ste u ruke i sami uzeli mobilne i po ceo dan kuckate i ne vidite od toga da ima dece na terenu samo kakvom.

Priđite malom fudbalskom terenu na keju, pogledajte teren za malo golf kod Štranda, pogledajte terene u OŠ Sonja Marinković, pogledajte sprave za vežbanje koje se koriste i one koje ne mogu da se više koriste, zaključite koliko Štrand godina nije brinuo o terenim, konstatujte i primetite to.

Ljuljaške kakve su u gradu? Stolovi za stoni tenis, ima li 2 od 20tak u celom gradu da su cela? Evo i + uređuje se staza za trčanje oko velikog terena za fudbal na sajmištu. Orezane su grane i žbunovi ali samo neki koji zalaze na staze i terene. Da ne bude sve - (minus). Nećete stići sve da napravite i dovedete u red jer ili ne želite ili se niste organizovali JP i nadležni a trebalo je, o ho hoj, leto (kao i prošlo kao i petprošlo), evo ga. Nema ko da kaže.

U kojem parku ima česma, pitanje je lako – u Dunavskom i Limanskom jedna i parku Evropa.

Megafon #2402

Oceni vest:
11
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Новосађанин

  pre 105 dana i 12 sati

  Не постоји парк „Европа” у Новом Саду. Постоји нови парк на Булевару Европе, ако се на то мисли.
  Цео текст је написан у неком неразумљивом тону, помало и нападном само што није изричито наглашено према коме.
  Ако су проблем оштећења на игралиштима, пријавите их инспекцији.

  Oceni komentar:
  3
  6
Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.