Stara Detelinara odsečena od sveta

24. jul 2021. | Rad gradskih preduzeća

Subota, ode čovek malo do grada da se počasti za završetak naporne radne nedelje, i nema kako da se vrati kući? Dobrodošli u Novi Sad.

Stanujem na Detelinari neka tri meseca, u ulici Milenka Grčića. Radim u jednom ugostiteljskom objektu u kom je radno vreme do 23h, vikendom do ponoći, i svako veče čekam baaaar pola sata autobus. Red vožnje se menja svako malo, i uporno u njemu stoji da trojka (Petrovaradin - Detelinara) kreće u 23h, ali taj autobus zapravo ne postoji. Nisam sigurna da li su ga kidnapovali vanzemaljci, ili je nešto drugo u pitanju, ali ovim putem molim JGSP da ili pošalje nekoga da zaista vozi u 23h, ili da ažurira red vožnje...

Ista situacija danas, u redu vožnje stoji da autobus kreće u 21:06, od 21h stojim na stanici u centru, i stigao je tek oko 21:45 onaj koji je krenuo u 21:31.

Izbacite lepo iz reda vožnje polaske koje ne možete da ispoštujete, ili ispoštujte ono što napišete.

Dragana

Megafon #1285

Oceni vest:
34
4

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Suzana

  pre 59 dana i 9 sati

  Potpuna istina, to se meni desilo više puta na linijama broj 8 i 9. Kad nedeljom "preskoci" bus, to je strasno. Neka postave red vožnje koji će postovati, neka i bude duži vremenski interval između polazaka (ako nemaju vozača ili vozila), samo da se poštuje red voznje

  Oceni komentar:
  2
  42
 • Jelena

  pre 59 dana i 4 sata

  Hahaha gradski sam i nekako opraštala. Ali da li ste vi videli da za Veternik i iz Veternik morate po 1,5h da čekate!? Odgovor iz GSP: "Godišnji odmori i letnji raspust" - jer kao radno aktivno stanovništvo baš ima dva meseca leškarenja na kauču.

  Oceni komentar:
  2
  19
 • Novosađanka

  pre 58 dana i 23 sata

  Ja sam odustala od linije koja ide do mog dela grada, čekam šta god naiđe d je dovoljno blizu i može da se propesači par stanica. Sve linije idu kad idu i ne baš po rasporedu. Sta god naiđe da ima do 15 min peške ok je. Slab nam je prevoz u gradu.

  Oceni komentar:
  1
  19
 • Stohadin

  pre 58 dana i 21 sat

  Istina je da nema vozača i poneki put autobusa.

  Oceni komentar:
  3
  17
 • brasa

  pre 56 dana i 1 sat

  nisam uopste ubedjen da je to stara detelinara cak bih se kladio da nije, to sto su tu zgrade iz sezdesetih je ne cini starijom od ovog dela tzv ' detelinarenove'...

  Oceni komentar:
  2
  0
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.