VIDEO: Čuvaj glavu!

28.03.2023. - Status megafona # 2308 je promenjen u zatvoreno

28. mart 2023. | Bezbednost

Sa krova Hotela Park padaju komadi izolacije koji su razni skupljači sirovina oslobodili skidanjem bakrenih segmenata sa krova.

Tanja

 

 Iz preduzeća "Inobačka" stiglo nam je pojašnjenje u vezi sa ovim slučajem:
"Trenutno su u toku radovi na tekućem održavanju na hotelu Park, koji su prijavljeni nadležnoj gradskoj upravi. Proteklih dana su angažovani alpinisti za skidanje limene okapnice sa krova hotela, jer je podkonstrukcija potpuno istrulila. Jučerašnja kiša je natopila ter papir koji je ostao na krovu posle skidanja limene okapnice, i jutros je jaka košava jedan deo ovog ter papira, natopljenog kišnicom, povukla sa krova.

Srećom, ovaj materijal je lagan i ne može da izazove povrede, ali su radnici angažovani na tekućem održavanju, odmah u toku prepodneva uklonili i ostatak ter papira sa krova, a za to vreme ogradili deo ispred hotela, kako prolaznici ne bi prolazili u potezu gde su radovi".

 

Megafon #2308

Megafon ZATVOREN!

Megafon # 2308 je zatvoren uz sledeći komentar...

Iz preduzeća "Inobačka" stigao nam je odgovor na pitanja u vezi sa ovim slučajem:
"Trenutno su u toku radovi na tekucem odrzavanju na hotelu Park, koji su prijavljeni nadleznoj gradskoj upravi. Proteklih dana su angažovani alpinisti za skidanje limene okapnice sa krova hotela, jer je podkonstrukcija potpuno istrulila. Jučerašnja kiša je natopila ter papir koji je ostao na krovu posle skidanja limene okapnice, i jutros je jaka košava jedan deo ovog ter papira, natopljenog kišnicom, povukla sa krova. Srećom, ovaj materijal je lagan i ne može da izazove povrede, ali su radnici angažovani na tekućem održavanju, odmah u toku prepodneva uklonili i ostatak ter papira sa krova, a za to vreme ogradili deo ispred hotela, kako prolaznici ne bi prolazili u potezu gde su radovi".

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj predmet još uvek nije komentarisan

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.