100 SRCA NA AUTU: Novosađanka iznenadila supruga za Dan zaljubljenih (FOTO)

100 SRCA NA AUTU: Novosađanka iznenadila supruga za Dan zaljubljenih (FOTO)

Nije bitan dan, nije bitan povod, ali je bitan gest kojim pokazujemo da nam je do nekog stalo. Našoj redakciji se, baš zbog takvog jednog gesta svoje supruge, javio naš sugrađanin, poželevši da njena pažnja bude inspiracija i drugima.

Danijel M. je na jučerašnji dan ostao bez teksta kreativnošću i trudom svoje izabranice Ivane M, sa kojom je zajedno četiri godine i sa kojom ima dvogodišnje dete.

Došao sam iz treće smene, parkirao svoj automobil, ostavio supruzi poklon koji sam joj kupio povodom Dana zaljubljenih i legao da spavam. Nešto kasnije ona me je probudila, rekavši da treba da idemo negde i čim smo izašli iz stana ugledao sam prizor koji me je oduševio. Oblepila je celo vozilo srcima na kojima piše "Volim te" – opisuje Danijel.


Naš sagovornik dodaje da se isprva zapitao šta se desilo sa njegovim automobilom, a kada je shvatio da je to Ivaninih ruku delo, ostao je fasciniran.

Iskazala je ovim gestom koliko joj značim. Neverovatno je da je za tako kratko vreme uspela da oblepi 100 nalepnica, a trebalo je sve to i pripremiti, pored malog deteta. Zaista sam oduševljen i cenim to, jer za svojih 37 godina ja ovako nešto nigde nikada nisam video – iskren je ovaj Novosađanin.

Sudeći po njegovoj priči, kreativna Ivana nije bez razloga učinila nešto ovako nesvakidašnje za njega, jer i on njoj godinama ukazuje pažnju na razne romantične načine, a između ostalog, do sad joj je napisao preko 50 pesama.


Kako saznajemo od Danijela, on i danas vozi auto "na srca" kroz grad, a nalepnice ne namerava da skine ni sutra kada planiraju da porodično otputuju u jednu od banja u Mađarskoj.

Supružnici iz Novog Sada svakako su pokazatelj da trud nije uzaludan i da uzajamna pažnja i iskazivanje nežnosti donose i uzajamno poštovanje i veće šanse za dugu i iskrenu ljubav.

 

Oceni vest:
32
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Vladimir

  pre 595 dana i 8 sati

  Ajoj, kad bude skidao nalepnice, muka, izginuće jadnik od čišćenja, proklinjaće dan kad ih je zalepila

  Oceni komentar:
  14
  23
 • Пеки

  pre 594 dana i 17 sati

  Дал може овако да вози или је морао да скида налепнице?

  Oceni komentar:
  3
  11
 • Некица

  pre 594 dana i 16 sati

  Оставио си ауто на тротоар као што то стално радиш. Ускоро ће паук да одради свој део посла…

  Oceni komentar:
  8
  13
 • Šta ću kad nemam takvu ženu

  pre 594 dana i 13 sati

  Žena mu namestila kažnjavanje. Da li ima nešto sa nekim saobraćajnim policajcem?

  Oceni komentar:
  4
  9
 • Dejan

  pre 591 dan i 9 sati

  Kaze:"Za kratko vreme je uspela da oblepi 100 nalepnica". Ne razumem zasto ga je morala buditi, covek je dosao iz trece smene. Mogla ga je iznenaditi kasnije u toku dana.
  To mi je zasmetalo. I naravno, bahato parkiranje zbog kog mi sve ovo deluje manje simpaticno.

  Oceni komentar:
  1
  1
 • Perionica na 50m

  pre 590 dana i 13 sati

  Bolje da mu je oprala auto kad je vec toliko bila dokona.

  Oceni komentar:
  2
  5