NAŠA ANKETA: Omiljeni frizeri u novosadskim salonima

NAŠA ANKETA: Omiljeni frizeri u novosadskim salonima

Oni moraju da budu kreativni, dinamični, dobri “psiholozi”, predusretljivi, razumni, prilagodljivi, trpeljivi i šta sve ne... Ne samo da je potrebno da “pogode” frizuru koja će nekome najbolje stajati, a da pritom ispoštuju želje mušterije, već je neminovno da se naslušaju raznoraznih priča, i to sve dok satima stoje na nogama.

Iako nekima možda tako deluje, frizerska struka definitivno nije laka. I fizički i psihički poprilično je naporan, a oni kojima polazi za rukom da sve to ishendluju, obave vrhunski posao, a da ih uz to klijenti obožavaju, zaslužuju poseban omaž.

Zato smo pitali naše čitaoce ko su najbolji novosadski frizeri i zašto, a među više od 1000 odgovora, izdvojili smo one koji su najhvaljeniji!


MAJSTORICE SVOG ZANATA

Imena koja su se istakla u našoj anketi su Milka Pavlović ("Prestige" by Milka), Katarina Lević iz Berberaja, Tamara Đurović, Vesna Mihajlović i Frizdivan Letach.

Maja Blanuša je vrhunski stručnjak, frizer, kreator, edukator. Veoma poštovana i cenjena među kolegama frizerima. Žena koja iza sebe ima mnoštvo priznanja kao učesnik na raznim domaćim i svetskim takmičenjima i član frizerske reprezentacije Srbije. Na stranu sve diplome i pehari, ona je frizer koji zaista zaslužuje sva priznanja za svoj rad. Melem je i za kosu i za dušu. Sve što zamislite, ona svojim rukama udesi – opisuje svoju frizerku, vlasnicu salona "NS Holywood", naša sugrađanka D.G.

Frizerku Sandru Resanović iz salona na Bulevaru Cara Lazara zadovoljne mušterije opisuju kao apsolutnog perfekcionistu i majstora svog zanata.

Frizeraj "Šovljanski", uvek fantastično šiškanje koje može lagano da se održava u sopstvenoj režiji kod kuće. Plus divne frizurice za sve povode, od plaže do slavljahvali ovaj salon H.H.

Javno priznanje u vidu pohvala za rad i pristup dobile su Srđana Ristić i njena majka Milja (salon "Estetika" u S. Kamenici), Milica Vidović, Gordana Obrenović ("Elit look 5"), frizerke iz studija lepote "Paris Royal", Olivera Zagorac, Ljubica Toprek i Tamara Radanović.


Nataša Bakić, salon "Nata Lee old school" na Podbari, super šiša i uvek je spremna da posavetuje da li ti dobro stoji ili ne nešto što tražiš. Jako pozitivna i stalno nasmejana, kod nje i kad si tužan moraš da se oraspoložiš. Salon urađen sa stilom, a Nata je i prava dama od stila – tvrdi Lj.N.M.

Svojim zalaganjem poverenje mušterija zadobile su i Mirsada kod Riblje pijace, Miroslava Stojanovic salon "M2" Grbavica, Jelena Ćetković, Branka Ćuso (studio "Gaja" u Jevrejskoj), Sandra Čupka iz Stražilovske, Lidija Ševo sa Novog naselja, Jovana Terzić sa Podbare.

Stanči Stanči je frizerski salon u Cankarevoj na Detelinari gde frizerka, što je retkost u današnjem frizerskim salonima gde se maltene samo šatiraju i peglaju, razume mušterijino objašnjenje frizure i čuva kvalitet kose tako što ne fenira upornim i agresivnim sušenjem kako to rade frizeri neke nove škole, nego na neki finiji način koji podseća na umeće starih majstora. Posebna sposobnost ove frizerke je što ume da preporuči frizuru koja odgovara licu i ličnosti osobe koju frizira, nikad ne insistira na svojim preporukama, ali im je veoma teško odoleti jer su zaista odlične preporuke. Slično tome, a za razliku od mnogih frizera koji uvaljuju kojekakve preparate na kojima zarađuju procenat, Stanči preporučuje stvarno kvalitetne preparate za kosu nezavisno od toga da li se oni mogu kupiti u prodavnicama ili u konkurentskim frizerskim salonima – detaljno objašnjava J.P.I, jedna od anketiranih.

Na listi su i frizerski salon "Tršavko" u Radničkoj, "Ns madness brixi" u Cara Dušana, muški frizer Beča u Ćirpanovoj, salon "Plavi čuperak" (Stoja i Vanja), Sonja iz studija "Unikat" i Mirjana Kruškonja Prodanov.

Iz salona Olgice Lazić izlazite samo srećni. Da li ste za svečane frizure, svakodnevne ili neke specijalne, nema šta ne može da uradi. Pored svega toga je jako ljubazna i rado izlazi u susret ukoliko imate problem – pohvaljuje još jedna sugrađanka frizerku za koju se opredelila.


Kad Vanja Dobrijević i Ivana Jokić iz salona "Time for beauty" nameste frizuru, to traje, a uz to su, prema rečima njihovih mušterija, i brze, ljubazne, precizne i vrlo umerene sa cenama usluga

Ko god je došao kod Čile Želi, on je i ostao verna mušterija. Strpljiva je, ljubazna, perfekcionista, uvek ima vremena za vas, nikada joj nije nista tesko, a kvalitet rada joj je bez premca – uverena je A.M.


MUŠKARCI – VRHUNSKI FRIZERI

Sudeći po odgovorima, dosta Novosađana je zadovoljno kako ovaj posao obavljaju muškarci, bez obzira na to da li su u pitanju muški ili ženski frizeri.

Miodrag Maksić Miki pobrao je dosta simpatija, a za njega kažu da je "neprevaziđeni čarobnjak što se tiče kose i šminke", kao i to da "ne morate puno da mu objašnjavate, a rezultatom ste i više nego zadovoljni".

Frizeraj "Polo", odnedavno samo za muškarce, 64 godine "vežbanja" stoje iza vrata salona...Pandan slow food lokalima, stara škola i bunar pozitivne energije za sve koji nas znaju – kaže Novosađanin S.S.

Glasove naših čitalaca dobili su i Brica u Mite Ružića, "Loft parrucchieri" by Petar Kostić, Jovan Mačkić iz Veternika, Marko Mandić i Norbert Horvat.


Brica Perica sa Novog naselja, nema boljeg, makazice zveče, mašinica bruji, a Perica oko tebe zujipoetski nam dočarava G.Ž.

Tu se našao i neizostavni modni frizer Vojkan, za kojeg se opredeljuju i oni koji ne žive u našem gradu, a bije ga glas da je "kreativan i ispred vremena".

Milan Papak sve realno sagleda i kaže šta može, a šta ne i potkrepi svoje mišljenje činjenicama. Posebno mi znači što kasnije mogu i sama da namestim kosu, a ne da mi bude dobro samo nakon frizera ocenjuje M.G.

Hvale stižu i za Branislava Komazeca, Sinana Grekua, Gavrlla Vujovića, Petra Gavrića, Marka iz Kisačke i Jovana Stojčića iz Lasla Gala.

Berbernica "Sečivo" ima najtopliji i najgostoprimljiviji doček od strane Borisa (vlasnika i frizera berbernice), uz to, ogromna profesionalnost i stručnost u obavljanju svog posla. Veoma zadovoljni dug vremenski period, otac i sin – napominje N.K.

Novosađani su zadovoljni i uslugama koje pružaju Zvonko Arsić, Marin Bukilić i Dobrica sa Podbare.


Neša iz salona "Očajne domaćice" na Novom naselju je ljubazan, predusretljiv i savršeno fenira konstatuje Z.K.

Kako nijedna naša anketa ne bi prošla i bez duhovitih odgovora, jedan čitalac svoj glas daje frizeru Dući sa Novog naselja, napominjući pritom da je ta informacija važna za udavače!

S obzirom na to da je bilo nemoguće pomenuti sva imena koja su pomenuta u odgovorima, pozivamo vas da u komentarima teksta pohvalite svog frizera ili frizerku!

Oceni vest:
15
9

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
  • stasa

    pre 920 dana i 12 sati

    I svi oni nisu do kolena Žiki iz Sombora i oni su svi srecni jer Žika dolazi samo jednom nedeljno u Novi Sad

    Oceni komentar:
    12
    10
  • Komša

    pre 920 dana i 11 sati

    Majstor Bracika iz Poštanske ulice neprikosnoven za sve ove fićfiriće i "stiliste".

    Oceni komentar:
    5
    19
  • Jelena

    pre 920 dana i 10 sati

    Sve preporuke za Nenada Arnautovica!! ! Ako želite savršeno osisanu kosu, uz to boja koja će sve to ispratiti, idite kod njega!
    Iza njega je dug niz godina rada u prestiznom nemackom salonu®️⭐

    Oceni komentar:
    2
    9
  • Zorica

    pre 920 dana i 9 sati

    Sve pohvale za Nenada Arnautovica! Jako ljubazan, pozitivan i veliki profesionalac.

    Oceni komentar:
    2
    8
  • Stevan Stojanovic

    pre 920 dana i 8 sati

    Frizerski salon M2
    Puskinova 21
    Tradicija preko 20godina

    Oceni komentar:
    4
    6
  • Tea

    pre 920 dana i 4 sata

    Jaca iz salona "Enjoy" je meni neprikosnovena. Kao umetnik, kao profesionalac u frizerskom poslu i kao prijatelj - obzirom na to da bar 12 godina uvek ima živce da sasluša, posavetuje i o kosi i o održavanju i o nekim zivotnim stvarima.
    Kad vas ošiša - uz minimum znanja umete istu frizuru i kod kuće da formirate, kad vas ofarba - to je trajna i kvalitetna Revlon farba, kad vam namontira svečanu frizuru - od nemogućeg pravi moguće. Nikad u životu nisam izašla iz njenog salona bez širokog osmeha i osećaja da bas svi gledaju samo u moju kosu. :) Od obične žene oravi lepu i srećnu ženu!
    Preko puta ulaza u ZOV ambulantu radi čarobnica za kosu, divna Jaca. A vi, u salonu "Enjoy" - uživajte u novoj frizuri!

    Oceni komentar:
    1
    17
  • Lea

    pre 919 dana i 21 sat

    StevIN studio, jedan od najboljih. Imam nezgodan oblik glave, okrugao, i borim se sa frizurama, slabo mi sta stoji. Dragi Steva je iz prve uz veliku lakocu uspeo da mi napravi modernu paz frizuricu, i prvi put u zivotu ja nisam izgledala kao da imam periku, i nisam bila prisiljena da namestam svaku dlaku na svoje mesto da bi mi frizura lepo stajala. Steva je najbolji. A o odnosu sa musterijama i da ne govorim, prijatan i drag, ma najbolji :)

    Oceni komentar:
    3
    7
  • mm

    pre 919 dana i 20 sati

    ovi sto plate ove reklame odnosno kao ti saloni su vrh su mi smesni..napisite lepo placene reklame i ok

    Oceni komentar:
    9
    15
  • C

    pre 919 dana i 19 sati

    Frizerski studio brooklyn, osoblje zna sve o svom poslu i ide im od ruke. Nakon 15 promenjenih salona konacno sam naisla na strucnjake i to po pristupacnim cenama.

    Oceni komentar:
    5
    7
  • Dudaw

    pre 919 dana i 15 sati

    Biljana Modena Beauty. Naj bolja je

    Oceni komentar:
    4
    3
  • Sloba

    pre 919 dana i 14 sati

    Zar frizera Zokija da ne pomenete?

    Oceni komentar:
    5
    9
  • Dora

    pre 919 dana i 13 sati

    Izostavili ste jednog veoma veoma dobrog frizera ,gospodina Milana iz frizerskog salona Sisarka

    Oceni komentar:
    10
    22
  • Jelena Raj

    pre 919 dana i 13 sati

    Jovana - salon JOVANA RELJAN PR DIVINUS 9, Vojvode Šupljikca 17 je najstrpljivija, najljubaznija i najprofesionalnija frizerka, devojka koja je stručna i neprestano se usavršava, precizna, perfekcionista i tačno zna kako sa vašom kosom, a pri tome su joj cene realne :) Sve pohvale i topla preporuka za nju.

    Oceni komentar:
    5
    2
  • Jelena

    pre 919 dana i 12 sati

    Niste naveli ubedljivo najbolji i najelitniji salon u gradu... Salon Mania i neponovljiva Jelena Vukovic

    Oceni komentar:
    9
    6
  • Tet ruze onleftsideass

    pre 919 dana i 12 sati

    Najbolja frizerka ubedljivo u brace ribnikara ( na keca ) koja jako dobro sisa :)))))

    Oceni komentar:
    4
    5
  • Lela

    pre 919 dana i 11 sati

    Marko iz Kisacke! Naveli ste ga, a ja da potvrdim: najbolji i pristupacan!

    Oceni komentar:
    3
    4
  • Brankica

    pre 919 dana i 11 sati

    Salon Profil u Stevana Musića, i najbolja Marina Lovre! Više od 20 godina samo njoj dopuštam "da mi radi o glavi". Tvrdim da ne postoji frizer sa takvim osećajem za boje i nijanse. Pogledajte na https://instagram.com/frizerski.salon.profil

    Oceni komentar:
    4
    4
  • Nena

    pre 919 dana i 10 sati

    Frizerski salon "Đurđa", bul. patrijarha Pavla, Novi Sad.
    Pored prijatnosti, odličnog šišanja, izvanredne izrade svih mogućih frizura, devojka radi na zakazivanji i kod nje nema beskonačnog čekanja i gubljenja vremena.

    Oceni komentar:
    3
    3
  • Dejan

    pre 919 dana i 8 sati

    Vi očigledno niste dobro obavešteni..Berber Smith na Bulevaru Patrijarha Pavla je najbolji muški frizer u gradu a i u širem regionu...

    Oceni komentar:
    12
    4
  • zverka

    pre 919 dana i 6 sati

    Frizer Jova Jovanov sa Beogradskog keja. Novosađani znaju zašto.

    Oceni komentar:
    5
    3
  • IVA VUKADINOVIĆ

    pre 918 dana i 15 sati

    Veljkov Vesna

    Oceni komentar:
    3
    4
  • Vesna

    pre 918 dana i 14 sati

    Sneža Pače neprikosnovena, najbolja...

    Oceni komentar:
    6
    5
  • Рус

    pre 913 dana i 9 sati

    Табане врати се овце твоjе не могу без тебе

    Oceni komentar:
    1
    4
  • Bojan

    pre 905 dana i 12 sati

    Samo cu reci - Rilassato u Kosancic Ivana.

    Oceni komentar:
    2
    2
  • Tanja Šikoparija

    pre 11 sati i 42 minuta

    Ima jedan frizer kod kojeg je uvek fina guzva, dobro raspolozenje i jedan od retkih frizera kod kojeg je takva atmosfera kao da ste došli kod svojih najomiljenih cenjenih rođaka.
    To je Filip studio dizajn i nalazi se na Novom naselju i iz tog salona uvek ćete misliti da je svetska modna pista spremna za vas.
    Filip je majstor za boje,u stvari čarobnjak,umetnik za boje i uvek ćete izaci iz salona spremni da u pozitivnom smislu menjate zivot,navike,jer Filip frizurom menja vaš pogled na svet.

    Oceni komentar:
    0
    0