Telenor od marta menja ime u Yettel

Telenor od marta menja ime u Yettel

Telenor Srbija će od marta nastaviti da posluje pod imenom Yettel.

Promena brenda odvijaće se u tri zemlje u kojima PPF grupa koristi brend Telenor – u Srbiji, Mađarskoj i Bugarskoj, najavila je ova kompanija.

Kako ističu, period tranzicije počinje danas, a završiće se do kraja marta i ne zahteva nikakvu aktivnost korisnika.

Yettel je novo ime, nova reč. Tokom 2022. godine lansiraćemo nove proizvode i usluge, dok nam strateški fokus ostaje nepromenjen: želimo da dalje razvijamo poslovanje i srpsko tržište, doprinosimo privredi i zajednici i ponudimo kvalitetne usluge kroz najsavremeniju mrežu i infrastrukturu – rekao je Majk Mišel, generalni direktor kompanije u Srbiji, navodi se u saopštenju.

Marek Slačik, izvršni direktor TMT CEE (Tehnologija, Mediji, Telekomunikacije za CEE region), PPF Telekom grupe ističe da za ovu kompaniju počinje novo poglavlje u Srbiji, Mađarskoj i Bugarskoj.

 Imamo čvrstu i jaku osnovu koju smo stvorili pod Telenor brendom na kojoj ćemo dalje da gradimo odnos sa korisnicima, i stvaramo dodatnu vrednost pod novim, Yettel brendom – kaže Slačik.

Oceni vest:
3
3

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
  • Kao i uvek u Srbiji

    pre 812 dana i 14 sati

    Krajnje je vreme bilo da prestanu da glume Telenor, kada je vlasnik iz Bugarske.
    Uvredljivo je kada ti se neko lažno predstavlja, a vrlo dobro znaš da su prilikom prodaje potpisali ugovor da moraju uzeti drugo ime, i da rade na sasvim drugi način.
    Međutim u Srbiji može sve pa i prekoračenje rokova definisanih u ugovoru.

    Oceni komentar:
    1
    4