52 vikenda u Novom Sadu:  Zimska fantazija u Dunavskom parku

52 vikenda u Novom Sadu: Zimska fantazija u Dunavskom parku

Uživajte u gradu sa dušom, prošetajte najlepšim novosadskim parkom, zabeležite po koju fotografiju na ovom mestu i sa osmehom se prisećajte prelepih uspomena.

Dunavski park predstavlja oazu mira kako Novosađana tako i svakog ko u njega dođe. Star je preko 100 godina, što svedoče brojna stara, lepo formirana stabla drveća.


Dođite, zastanite, oslušnite, ispunite dušu prekrasnom prazničnom melodijom koja se ovde najbolje čuje. Dunavski park najlepši je u belom ruhu, a idealna mesta da napravite savršenu fotku mogu biti na samom ulazu u park gde sedi čuveni pesnik i slikar Đura Jakšić, zatim po sredini parka je malo jezero sa patkama, nad kojim se svojom dugom kosom nadvila prelepa žalosna vrba i definitivno najlepše mesto je šarmantna saletla, drvena "čipkana" konstrukcija, koja čak i zimi, kada nema u njoj koncerata, daje parku romantičnu atmosferu.  


Učestvujte u Foto konkursu Turističke organizacije Grada Novog Sada i osvojite jednu od vrednih nagrada. Više informacija možete pronaći na sajtu TONS-a.

Tekst: Turistička organizacija Grada Novog Sada

Fotografije: Turistička organizacija Grada Novog Sada (Aleksandar Milutinović, Dušan Dimić)

Oceni vest:
11
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
  • Nikola

    pre 1190 dana i 15 sati

    Bas su ruzne te jelke. I siromasne. Ako su vec kitili treba da sljsti a ne da svetli stidljivo kao sto su osvetljene nase ulice.

    Oceni komentar:
    3
    2
  • O Gradskoj Vlasti Novog Sada

    pre 1190 dana i 11 sati

    190.000 evra je to plaćeno, Nikola. 190 hiljada im...
    Toliko socijalno unesrećenih. Toliko su ljudi izvršitelji istreali na ulicu.
    A oni 190.000 evra za lampice, preko kumovske firme.

    Oceni komentar:
    2
    5