A šta ćeš ti raditi ovog leta? Volonterska studentska praksa u inostranstvu

A šta ćeš ti raditi ovog leta? Volonterska studentska praksa u inostranstvu

Najveća na svetu organizacija vođena od strane studenata – AIESEC ovog meseca organizuje završni događaj gde će predstaviti program internacionalnih praksi za leto.

Prezentacija će se održati u četvrtak 28.04. u 18h na Fakultetu za pravne i poslovne studije “Dr Lazar Vrkatić” čiji je cilj da se studenti upoznaju sa mogućnostima koje im se pružaju u vidu volonterskih praksi u inostranstvu kroz koje mogu da dobiju priliku za lični i profesionalni razvoj kroz rad na društveno odgovornim projektima.

Gosti na ovom događaju biće studenti koji su prošli kroz ovaj program i spremni su da ispričaju drugima svoje iskustvo i odgovore na sva pitanja zainteresovanih.

- Naučila sam da ne čekam nove prilike, već da ih sama stvaram, da uživam i u najbeznačajnijim trenucima. Zamislite samo – sedam izazovnih nedelja daleko od svakodnevnice na mestu gde se pronađeš ceo svet, gde nemaš vremena za spavanje, a nikada se ne umoriš, kaže Kristina Tominčić, studentkinja Filozofskog fakulteta koja je svoje leto provela na volonterskoj praksi u Palermu.

Global Citizen je program volonterskih praksi u inostranstvu gde se studentima pruža mogućnost da kroz 6-8 nedelja rada na društveno odgovornim projektima poput rada sa decom u školama i vrtićima i raznim kulturološkim projektima, upoznaju ljude iz čitavog sveta, upoznaju se sa radom i životom u drugačijoj kulturi i učine nešto za svet, ali i za sebe. Više informacija možete pročitati na njihovom sajtu.

Svi zaintersovani mogu da se prijave za ovaj događaj na sledećem linku.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan