Aleksandra Jerkov biće saslušana u policiji po prijavi predsednika svoje stranke

Aleksandra Jerkov biće saslušana u policiji po prijavi predsednika svoje stranke

Aleksandra Jerkov, narodna poslanica i potpredsednica Demokratske stranke, biće saslušana sutra u policiji po krivičnoj prijavi koju je predsednik DS Zoran Lutovac protiv nje podneo zbog falsifikovanja, saznaje Nova.rs.

Jerkov je rekla za portal NovaS da je za krivičnu prijavu, koju je protiv nje podneo Zoran Lutovac, čula preko medija. Kao i da je tako i saznala da su potpisi koje su članovi DS prikupljali za sednicu 17. maja razlog Lutovčeve prijave.

Iskreno sam šokirana. Ne vidim šta bi tu moglo da bude problem, kad je Statutarna komisija rekla da nijedna od dve zakazane sednice nisu sporne. Mi smo odustali od sednice koja je planirana za danas, ali su na našu ‘pruženu ruku’ usledile optužbe da smo kriminalci – rekla je tada Jerkov.

Za 18 godina bavljenja politikom nijedan protivnik nije podneo krivičnu prijavu protiv mene. Doživela sam da me moj predsednik naziva kriminalcem i da svojim roditeljima objašnjavam da neću biti uhapšena. Oni su danas zabrinuti, ne zbog pretnji Vojislava Šešelja i SRS, već zbog toga što je predsednik moje stranke podneo krivičnu prijavu protiv mene – rekla je Jerkov.

Oceni vest:
0
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Cudilo

  pre 1462 dana i 23 sata

  Ala sam iznenadjena.....i uvredjena.

  Oceni komentar:
  1
  4
 • Miki

  pre 1462 dana i 17 sati

  Pre svega je cudna odluka da se nekom preletacu odmah da visoka funkcija u stranci. A drugo, po meni, nikada ne bih mogao verovati nekome ko je preletac.
  Ako je jednom izgubila veru u nesto sto je svesrdno podrzavala, zare nije logicno povuci se iz politike i baviti se svojom strukom za koju se skolovala.
  Ili osnovati svoju stranku i privuci istomisljenike.
  Preleteti u stranku i onda voditi glavnu rec u njoj, nelogicno, zar ne?

  Oceni komentar:
  5
  7
 • Ivana

  pre 1462 dana i 3 sata

  Mislim da je krajnje vreme da se malo povucete u ilegalu I malo se konsolidujete I pregrupisete. Naravno, posle se vratite. Ovakvi nam NE TREBATE! JASNO?

  Oceni komentar:
  0
  1