ANKETIRALI SMO: Gde Novosađani provode prolećne vikende

ANKETIRALI SMO: Gde Novosađani provode prolećne vikende

Lepo vreme, pa još i vikend, prosto mame da se izađe iz stanova, relaksira i prikupi nova energija. Pitali smo naše sugrađane gde planiraju da idu za vikend i dobili dosta odgovora, pa ako nemate ideju šta biste radili, možda dobijete inspiraciju.

Posle duge zatvorenosti tokom zime, ne iznenađuje što će se dosta Novosađana uputiti negde u prirodu.

Tako Veselin M. ide na Stražilovo, Mica T. u Kamenički park, Tanja L. na Popovicu, a Dragana S. će uživati u roštilju na svojoj vikendici.


Da provozam bicikl do Begečke jame na riblju čorbu, uživam u prirodi i vratim se u grad – deli sa nama svoj plan Vladimir Z.

Nisu malobrojni ni oni koji idu u organizovane šetnje prirodom sa nekim od planinarskih društava, a naša Fruška gora omogućava užitak i onima sa više i onima sa manje kondicije.


Dragana M. G
. ići će na pešačenje nešto dalje od našeg grada, u nacionalni park kanjon Nere i Beušnice.

Oni koji imaju sreće da poseduju dvorište, ovih dana se bave baštenskim radovima, pogotovo sadnjom cveća, poput Mirjane K, a to im je ujedno i mentalni relaks. Gizela K. zato lepe dane koristi da kosi na Kamenjaru.


Jezero Korlatoš, Bezdan, sa sportsko - rekrerativnim udruženjem Narval, na veslanje na sup daskama – daje odličan predlog Goga R.

Tvrđava je mnogima lepa destinacija za šetnju i gledanje u Dunav, a Štrand je ponovo meka za sve generacije, od porodica sa mališanima, preko tinejdžera, do penzionera.


Ipak, neki od Novosađana ne propuštaju da vikendom odu na Najlon i razgledaju šaroliku ponudu svega i svačega, pojedu pljeskavicu ili mekiku i sretnu poznanike i to im predstavlja najveće zadovoljstvo.

Imamo rezervisane karte za voz Soko, da iskoristimo ovaj promotivni period, a plan je da u Beogradu decu vodimo u Muzej iluzija i da prošetamo Kalemegdanom – kaže Jelena J.


Mihalj M.
subotu i nedelju koristi za pecanje, dok Nenad N. ide kvadom u Bukovački biciklistički park.

Izlet do Subotice, Palića i ZOO vrta čest su izbor Novosađana, a vikend je idealan za to, pa se tamo upućuje i Mica L.


Nažalost, dosta naših sugrađana je odgovorilo da i vikendom ide – na posao, ali ima i onih kojima je tada najprivlačnije da se "zabodu" – za šank.

Za šta god da se odlučite, nema sumnje da će vam najviše prijati da izađete iz zatvorenog prostora, a mogućnosti su nebrojene.


Ukoliko i vi imate neku dobru ideju ili plan za vikend, možete je podeliti sa nama u komentarima.

Oceni vest:
11
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Reci da nisu u pravu

  pre 310 dana i 15 sati

  Evo jednog mesta gde ne treba provoditi vikende - Ovča.
  Na linku je postavljena vrteška tako da automobili mogu udariti u decu.
  Dok je prijavljeno i policija došla, već je bila uklonjena.
  Inače, bila je postavljena bez ikakvih dozvola za rad. Foto je ako ne radi link.
  Kupiš vrtešku i ubijaš decu. Link je preuzet iz hrvatsjkih novina koje su ga preuzele sa društvenih mreža, radi našeg ismejavanja.
  https://www.instagram.com/p/CdoJ_Smv8aN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

  Oceni komentar:
  0
  1