Atmosferu na finalnoj večeri Exita kuvaju Guetta, Lajbah, Solomun, Smoke Mardeljano…

Atmosferu na finalnoj večeri Exita kuvaju Guetta, Lajbah, Solomun, Smoke Mardeljano…

Nakon tri fantastične noći, večeras nam sledi velika završnica proslave dve decenije Exit festivala. Organizatori su saopštili da je juče kroz festivalske kapije prošlo 48.000 duša.

Poslednje veče proći će u znaku nastupa dvojice velikana elektronske muzike i jednog dua koji je na najboljem putu da im se pridruži. David Guetta svoj će nastup na glavnoj bini započeti u 02.30h, dok je čast da zatvori program mts Dance Arene, ali i kompletnog festivala, pripala Solomunu i prijateljima u petočasovnom setu koji počinje u 5.00h.


 

Main stage donosi i nastupe Rundeka i ekipe, Lajbaha, Sheck Wesa, Jonasa Bluea, Divollya i Markwarda i pobednika HEMI konkursa sastava Koala Voice. Back2back setovi Magdalene i Andrewa Mellera, kao i After Affair i Kristijana Molnara te Bonafide i Coeus zauzeće uz, Solomuna i prijatelje i Artbat, DJ pult mts Dance Arene.Na Visa Fusion bini nastupiće Massimo, Esma’s Band Next Generation, Ida Prester & Lollobrigida, Ajs Nigrutin i Timbe, Smoke Mardeljano, Love Hunters...

Budite spremni da plešete, da se osetite u sopstvenom telu i da se sjajno provedete, poručuju sa Tvrđave.

Oceni vest:
4
3

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan