Beogradska kapija dobija rasvetu i dekorativno osvetljenje

Beogradska kapija dobija rasvetu i dekorativno osvetljenje

U kompletan projekat uređenja uloženo preko 300.000 evra.

Beogradska kapija, čija je rekonstrukcija završena prošle godine, ove godine će dobiti rasvetu i dekorativno osvetljenje, za šta će iz gradskog budžeta biti izdvojeno 11,4 miliona dinara – javja portal 021.rs.

Ovim će se, navodi se, konačno završiti pre više godina započeta obnova Beogradske kapije koja je koštala 35 miliona dinara. Sa sredstvima koja se sada izdvajaju za rasvetu, konačni troškovi sređivanja ovog dela Petrovaradinske tvrđave iznosiće preko 300.000 evra.

Kako javlja 021.rs, posao na ugradnji rasvete, kao i dekorativnog osvetljenja je na tenderu Uprave za građevinsko zemljište i investicije pripao firmi "Energotehnika – Južna Bačka", koja je dala najpovoljniju ponudu. Oni imaju rok od 120 dana da instaliraju više desetina svetiljki.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • vladimir

  pre 1557 dana i 2 sata

  Sve je to lepo,treba biti atraktvno vizuelno a istovremeno i pomoc u saobracaju svih vozila a frekvencija je ogromna.A prosle godine su radili obnovu fasade a pre nekoliko godina sredjivani kolski prolazi kroz kratke tunelske prolaze,mislum da je sponzor bila Vojvodjanska banka.Lep izgled uvek kratko traje ,posle bilo kojih padavina stranice kapije budu postepeno unistene.Pa daj napravite odlazne kanale za vodu uz rub tih prolaza.Jos ima sitnih detalja a neja mozda je i ovaj detalj dosta.Pozz od Vlade

  Oceni komentar:
  0
  0