Besplatna letnja škola programiranja za osnovce u Novom Sadu

Besplatna letnja škola programiranja za osnovce u Novom Sadu

Vojvođanski IKT klaster organizuje besplatnu letnju školu programiranja za osnovce u Novom Sadu, a rok za prijavu je 19. jul.

Na svim kursevima se radi u malim grupama, a prva startuje 23. jula, završava 3. avgusta, dok će druga grupa raditi od 6. do 17. avgusta. Termini održavanja su od 9, 11, 14 i 16 sati. 

Ukupan fond časova je 20 i uključuje prezentovanje rezultata svakog polaznika na poslednjem času koji se održava zajedno sa roditeljima.

- Časovi su koncipirani tako da na početku predavači intenzivno pomažu deci i prve zadatke rešavaju uz njihovu pomoć, a tokom kursa se pravi prostor i osnova za samostalni rad. Kroz igru i zabavu od 2013. godine preko 350 dece uveli smo u svet računarskih tehnologija. Algoritamski način razmišljanja i pristup rešavanju problema će im itekako biti od pomoći u životu – bez obzira na to čime će se jednog dana baviti - ističu organizatori u saopštenju. 

Mesto održavanja obuke je Poslovni inkubator u Novom Sadu, Ulica Vojvođanskih brigada 28. Kurs je namenjen deci osnovnoškolskog uzrasta. Zahvaljujući IT kompanijama, članicama IT  klastera, kurs je za sve polaznike besplatan!
 
Više o o ovoj temi kao i o načinu prijave pogledajte ovde.
Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan