BESPLATNE FIZIČKE AKTIVNOSTI: SOFA ponovo u Novom Sadu

BESPLATNE FIZIČKE AKTIVNOSTI: SOFA ponovo u Novom Sadu

Svakog utorka i četvrtka od 10 do 18.30 časova možete u potpunosti besplatno da u okviru SOFA aktivnosti koristite bazen sportskog centra "Sajmište" Potrebno je samo da se registrujete na njihovom sajtu i da se dan ranije pre termina (do 12h!) prijavite na sam termin.

Udruženje SOFA – studentske i omladinske fizičke aktivnosti – osnovali su studenti i mladi stručnjaci do 35 godina u cilju da svojim delovanjem doprinosu razvoju, afirmaciji i promociji sporta i fizičkih aktivnost, kao i povećanju bavljenja dobrovoljnim i rekreativnim sportom u svim segmentima stanovništva Srbije a prvenstveno među omladinom i studentima.

SOFA omogućava studentima i omladini da se besplatno bave nekom od preko 20 različitih aktivnosti koje su osmišljene tako da se javni ili državni sportski objekti u nepopularnim ili nepopunjenim terminima stave besplatno na korišćenje studentima.

Sa jedne strane, SOFA omogućava studentima besplatnu rekreaciju, a sa druge pruža mogućnost mladim sportskim stručnjacima da pokažu svoja znanja i veštine kroz aktivno učešće u organizovanju i sprovođenju sportskih aktivnosti. Takođe, daju šansu studentima da steknu praksu u struci i obogate svoje radno iskustvo.

Osim u Novom Sadu, SOFA je aktivna i u Beogradu i Kragujevcu, a u planu je proširivanje i na druge univerzitetske gradove u Srbiji (Niš, Subotica, Novi Pazar, Zrenjanin, Čačak…).

 

 

 

Oceni vest:
3
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan