BESPLATNI IT KURSEVI: Počelo prijavljivanje za novembarski ciklus

BESPLATNI IT KURSEVI: Počelo prijavljivanje za novembarski ciklus

Neprofitna i besplatna škola IT Bootcamp je otvorila prijave za novi ciklus kurseva koji će početi u novembru ove godine.

U ponudi su kursevi: Testiranje Softvera (QA) za lokacije Beograd, Novi Sad, Niš i Kragujevac, Razvoj veb stranica (JS) za lokacije Niš i Kragujevac i Razvoj veb stranica (PHP + WordPress), koji je namenjen stanovnicima Kosova i Metohije, Niša, Kragujevca, Užica, Čačka i Paraćina.  

Zbog situacije sa korona virusom, škola realizuje nastavu onlajn, ali je obavezno da kandidati žive u navedenim gradovima. Kurs nije namenjen osobama koje su poreklom iz navedenh gradova, a žive ili borave na drugim lokacijama ili van Srbije. Proces prijavljivanja je u toku i traje do nedelje, 3. oktobra. 


Cilj škole je da pruži besplatno znanje motivisanim i vrednim pojedincima koji nisu imali priliku da se formalno obrazuju u sferi informacionih tehnologija. Kursevi su prilagođeni tržišnim potrebama i praktičnom radu, uz dodatne pripreme polaznika za predstavljanje kompanijama.
 

IT Bootcamp je osnovan od strane individualnih donatora iz dijaspore, a izvodi se u saradnji sa Fondacijom Ana i Vlade Divac. Od osnivanja škole 2018. godine do danas 55% polaznika je našlo svoju šansu na IT tržištu, nakon uspešno završenih kurseva prekvalifikacije. Zahvaljujući onlajn nastavi škola je omogućila pohađanje kurseva na više lokacija širom Srbije. 


Više informacija o programu kurseva i uslovima prijave, kao i formulare za prijavu možete pronaći na sajtu škole
.

Oceni vest:
7
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan