Bezbedan i prijatan šoping uz letnje rasprodaje (FOTO)

Bezbedan i prijatan šoping uz letnje rasprodaje (FOTO)

Danas je više nego ikad, u svemu što radimo, potrebno da se osećamo prvenstveno bezbedno, a potom i prijatno.

U vreme kada smo, zbog brige za zdravlja nas i naših porodica, lišeni mnogih omiljenih aktivnosti, osećamo se uskraćeno za razna zadovoljstva. Ipak, neke letnje radosti su i dalje oko nas i, ako im pristupimo zdravorazumski i odgovorno, možemo i dalje uživati u njima. Ukoliko je jedna od vaših najdražih letnjih aktivnosti šoping, u T.C "Promenada" konstantno ulažu velike napore da to i ostvarite, uz maksimalne mere bezbednosti i društveno odgovorne kampanje koje podstiču bezbednu kupovinu. A, za još bolji osećaj, tu su i aktuelne letnje rasprodaje!


Ukoliko ste skoro posetili ovaj šoping centar, mogli ste primetiti da je obezbeđena
maksimalna sigurnost posetilaca i zaposlenih. Ne samo da su ispoštovane sve mere prevencije u samom tržnom centru, koji poseduje i SSC sertifikat, već organizuju i brojne društveno odgovorne akcije, koje za cilj imaju skretanje pažnje javnosti na važnost toga da čuvamo prvenstveno sebe, a potom i jedni druge. 

Poslednja takva akcija održana je na ulicama Novog Sada, gde su "Promenadine" promoterke sugrađanima delile maske, te je evidentno da je briga o zajednici jedan od fokusa šoping centra. Cilj ove, do sada najveće kampanje, je promovisanje odgovorne kupovine i širenje svesti o važnosti nošenja maske. 


"Promenada" je prvi šoping centar u Srbiji koji je dobio značajnu titulu -
internacionalni SSC sertifikat usaglašenosti sa sanitarnim merama, što znači da su svi uloženi napori prepoznati od strane Centra za bezbednu kupovinu, koji ovaj sertifikat dodeljuje.

Što se kupovine u Novosađanima omiljenom tržnom centru tiče, poznato je već da svi posetioci moraju da nose maske i održavaju bezbednu razdaljinu. Sama zgrada je tako koncipirana da je to jednostavno izvesti, jer je dizajn centra otvoren, ventilacija odlična, a postoje i velike terase na otvorenom. Sve to osigurava jednu sigurnu sredinu u kojoj posetioci mogu da razgledaju, kupuju, ručaju ili popiju kafu, uz osećaj prijatnosti i bezbednosti.


Sve ovo je dokaz da je, uz dobru organizaciju i dodatni trud, moguće da i jedna od najposećenijih i najprometnijih lokacija u Novom Sadu i regionu,
odgovorno posluje i u aktuelnim uslovima. Da podsetimo, od samog početka pandemije ovaj šoping centar primenjivao je sve preporuke i odredbe nadležnih institucija, uz dodatne napore koji su osigurali najviši mogući nivo sigurnosti za sve koji se nađu unutar zgrade. Pored održavanja zavidnog nivoa higijene, kako samog šoping centra tako i svih površina sa kojima posetioci dolaze u kontakt, "Promenada" takođe ulaže u edukaciju i konstantno podsećanje svih posetilaca o obavezi nošenja maski i poštovanja preporuka. Svi znamo koliko prija kada sebe ili drage osobe počastimo nečim. Zato je dobro znati gde možemo uživati u svim čarima šopinga, a da nas prati onaj dobar osećaj da smo zaštićeni i da ćemo biti dobro. Razlog više da posetimo "Promenadu" u narednim danima je aktuelna kampanja "
Summer Sale", u kojoj nas čekaju sjajna sniženja na letnju odeću, obuću, asesoare i još mnogo toga. Uživanje u kupovini, relaks i ušteda sinonimi su letnjih rasprodaja, koje zaista treba mudro iskoristiti!


PR tekst

Oceni vest:
9
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan