Biciklista "za dlaku" izbegao nezgodu (VIDEO)

Biciklista "za dlaku" izbegao nezgodu (VIDEO)

Sa povećanjem broja dostavljača hrane u gradu, sve je više kritika i na njihovo ponašanje u saobraćaju.

Sinoć je na Instagram nalogu @serbialive_novisad objavljen snimak wolt dostavljača koji biciklom prelazi pešački prelaz na crveno svetlo kod Srpskog narodnog pozorišta. Ovo je izazvalo brojne komentare koji osuđuju njegov postupak.

Naime, ne treba zaboraviti da dostavljači hrane, često radeći pod pritiskom i trčeći za bonusima, pokazuju tendenciju nepoštovanja saobraćajnih propisa i drugih učesnika u saobraćaju, ne bi li uspeli da isporuče dovoljan broj dostava.


Možda bi trebalo pokrenuti neku akciju, da svi koji voze ta čuda sa baterijama moraju da polažu, nešto tipa kao što je bilo ono PSP. Kada već učestvuju u saobraćaju bar da znaju pravila istog, ovako samo divljaju po gradu dok ih neko ne udari  – prokomentarisao je  "slavkomitrovic", a "ccosmos.lord" je zaključio da je "sreća pa sve više ljudi ima kamere u automobilima. Pa ako dođe do neke nesreće da imaš dokaz kako je konj proleteo na crveno. "

Svoje lično nezadovoljstvo podelio je i "markotolagano":

Biciklisti dostavljači su katastrofa. Ovo tvrdim kao biciklista. Na električnim biciklima pogotovo. To treba registrovati kao delatnost i svaka kutija da ima vidljive podatke o dostavljaču, pa svaki prolazak na crveno kazna za preduzetnika.

Među komentarima se našao i šaljivi sa naloga marco_acimovic "Da si ga udario...bio bi reWoltiran."

 
Oceni vest:
5
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Dostavljači rizikuju na SVOJU odgovornost

  pre 102 dana i 1 sat

  Po izjavi Wolt dostavljača, na Kanalu 9, ovo je ponašanje kompanija:
  - Dostavljač u Beogradu je naleteo na kuče i baku, uleteo u povodac, kuče zarotirao vazduhom i ubio, baku oborio i povredio je.
  U celom tom sudaru, povredio se i sam teško, slomio nogu ili ruku.
  Dok je tako ležao i čekala se Hitna, javio se kompaniji telefonom. Ona je hitno poslala drugog dostavljača, kako bi pošiljka stigla.
  (Koja razlika u donosu na našu Poštu, koja krade gume za noge mašina! Imam foto dokaz za ovu izjavu.)

  Oceni komentar:
  0
  6