Bliži se kraj izgradnje turbo kružne raskrsnice

Bliži se kraj izgradnje turbo kružne raskrsnice

Radovi na izgradnji kružne raskrsnice Bulevara cara Lazara i Fruškogorske ulice odvijaju se intenzivnim tempom i biće završeni do kraja juna, dva i po meseca pre ugovorenog roka, javljaju iz Kabineta gradonačelnika.

U ovoj fazi izvode se radovi na izradi završnog sloja asfalta na izlivnoj traci prema TC "Promenada", kao i na asfaltiranju pešačkih i biciklističkih staza. Pored toga, u toku je humuziranje zelenih površina i postavljanju vertikalne saobraćajne signalizacije. U narednim danima obaviće se obeležavanje horizontalne saobraćajne signalizacije na novoizgrađenim saobraćajnim površinama.

Na parnoj strani Bulevara cara Lazara, od Sutjeske ulice do TC "Promenada" i dalje je na snazi zabrana odvijanja saobraćaja dok se dvosmerni saobraćaj odvija u suprotnoj kolovoznoj traci. Takođe, sa Bulevara cara Lazara nije omogućen kolski pristup TC "Promenada" i Sportsko-poslovnom centru "Vojvodina".

Sugrađani se mole za još malo strpljenja jer će "naš grad za dvadesetak dana dobiti inovativno saobraćajno rešenje, turbo kružnu raskrsnicu, projektovanu po ugledu na raskrsnice u razvijenim evropskim zemljama, a prvu ovakvog tipa u Srbiji", navodi se u saopštenju Gradske uprave.

Oceni vest:
5
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan