Braća Karić planiraju gradnju socijalnih stanova i u Novom Sadu

Braća Karić planiraju gradnju socijalnih stanova i u Novom Sadu

Kompanija "BK grupa" najavila je da planira izgradnju socijalnih stanova u Srbiji čija će cena biti manja od 500 evra po kvadratnom metru.

Predstavnik te kompanije Bojan Karić kazao je u Privrednoj komori Srbije da bi izgradnja tih stanova, čija bi ukupna površina bila oko tri miliona kvadratnih metara, mogla da počne krajem 2017. ili početkom 2018. godine.

On je kazao da se sa gradom Beogradom, gde bi bilo izgrađeno oko dva miliona kvadratnih metara tih stanova, trenutno pregovara o mogućim lokacijama za izgradnju.

Prema njegovim rečima, pored Beograda, socijalni stanovi sa cenom koja bi, kako je naglasio bila "daleko ispod tržišne", gradili bi se i u Nišu, Kragujevcu, Novom Sadu, kao i u ostalim gradovima u Srbiji, a na tim poslovima bi bila angažovana domaća građevinska industrija.

- Naš trenutni cilj i fokus je izgradnja socijalnih stanova, čija bi izgradnja mogla da počne krajem sledeće ili poćetkom 2018. godine, naglasio je Karić.

Opširnije o ovoj temi pročitajte na sajtu televizije N1.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • MarijaM

  pre 1876 dana i 2 sata

  Kakva Braca Karic?!! Zar moramo da trpimo bas sve iz 90/tih!!!
  I to kao socijalni stanovi, pa onda ce vlast sve da oprosti Bogoljubu i on ce da se vrati kako i dolikuje na belom konju

  Oceni komentar:
  0
  1
 • Mikan

  pre 1875 dana i 19 sati

  Što bi Pera Luković rekao: "Braća Karić i Sestre Pizdić"

  Oceni komentar:
  0
  2