BRAĆA VUČIĆ I IZBORI U NS: "Ovo se nije radilo ni u vreme najcrnje fašističke propagande"

BRAĆA VUČIĆ I IZBORI U NS: "Ovo se nije radilo ni u vreme najcrnje fašističke propagande"

Povodom negativnog pisanja o aktivnostima SNS na izborima za mesne zajednice u Vojvodini, predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je suština svih kampanja koje se vode želja nekih da dođu na vlast po svaku cenu, ne nudeći ljudima ni plan ni program, već samo mržnju, piše danas Tanjug.

Upitan za komentar na pisanje lista "Danas" o boravku njegovog brata sa džipom u Novom Sadu, Vučić je za TV Pink rekao da su izbori za mesne zajednice održani u osam opština, a da je SNS odneo pobedu u 95 odsto mesta.

Ukazao je da je u Novom Sadu na 39 ili 40 od 42 mesta, na kojima je glasano, SNS odneo pobedu.

Na tim izborima, kako je kazao, protivnici su imali kandidate u koje su uložili ogroman novac, u koje su ulagali i stranci kao posebne regionalne koncepte.

Rekao je da se vodila "prljava kampanja" i ukazao da niko od naprednjaka nije imao džipove.

– Moj brat nema nijedan džip, niti je ikada imao. Džipove u Novom Sadu su imali Đilas i 30.000 Novosađana. Toliko Novosađana ima džipove, a od političara koji su bili imao ih je samo Đilas – objasnio je on, a preneo RTV.

Vučić je kazao da su zamerili njegovom bratu što je dan pred izbore u mesnom odboru "Gavrilo Princip" bio u trećem redu i slikao se sa drugim ljudima.

– Ovo se u vreme najcrnje fašističke propagande nije radilo. Čovek je kriv što je kao član Glavnog odbora SNS otišao u mesni odbor da bi razgovarao sa članovima stranke, jer ne može da deli milione kao neki drugi, samo da razgovara sa njima. Mislim da bi trebalo da mu bude zabranjeno kretanje, da ne sme da bude u Novom Sadu, Beogradu, nigde, gde se onima koji bi da razaraju zemlju, ne dopada. To je suština svega – dodao je Vučić.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Mićin Žarko (@zarkomicin)


Naveo je i da je preksinoć na jednom mestu SNS izgubila, jer je lista Liman 3 pobedila sa pet prema četiri.

– Imali smo razlog da poništimo te izbore. Zvao me je Miloš Vučević i pitao to, a ja sam rekao da ako nema stvarnog razloga za poništenje,da to ne rade. Nemojte da se žalite, nego radite više, tako to rade džentlmeni – rekao je Vučić, a prenosi RTV. 

Oceni vest:
4
29

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Miloš

  pre 37 dana i 15 sati

  Vučić džentlmen... Hahaha. Partijski predsednik, niko van njegove partije mu nije važan.

  Oceni komentar:
  0
  5