BUDISAVA: U ulici Petra Drapšina završeni radovi vredni 13,4 miliona dinara (FOTO)

BUDISAVA: U ulici Petra Drapšina završeni radovi vredni 13,4 miliona dinara (FOTO)

Završeni su radovi na izgradnji putne i komunalne infrastrukture u delu Ulice Petra Drapšina u Budisavi, saopštila je Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije (UGZI).

Realizacijom ove investicije, ukupne vrednosti 13,4 miliona dinara, stanovnici Budisave dobili su savremenu saobraćajnicu dužine 163 metara, širine 5 metara, zatim kolske ulaze ka porodičnim objektima širine 3 metra, i 179 metara nove vodovodne mreže, navodi se u saopštenju UGZI. 


Izgrađene su i pešačke staze popločane behaton kockama, ukupne dužine 326 metara, a postavljeno je i pet novih stubova javne rasvete. U okviru radova u delu Ulice Petra Drapšina, na dužini trase od 185 metara odvodnjavanje atmosferske kanalizacije rešeno je obostrano postavljenim kanalima.


– Poput ove investicije u Budisavi, čijim stanovnicima smo rešili problem na koji su ukazivali, i dalje ćemo pratiti zahteve koji stižu iz mesnih zajednica, kako bismo zajedno radili na obezbeđivanju jednakih uslova za život u svim delovima Grada, odnosno, kako bi dalje ravnomerno razvijali Novi Sad –
saopštavaju iz Gradske uprave za građevinsko zemljište i investicije u Novom Sadu.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan