CAPRIOLO: Kupite bicikl uz subvencije ili uz neki od aktuelnih popusta

CAPRIOLO: Kupite bicikl uz subvencije ili uz neki od aktuelnih popusta

Ukoliko ste odlučili da okušate sreću i prijavite se za subvencije za kupovinu bicikla, a onda se još i nađete na rang listi među onima kojima je prijava odobrena, omiljenim dvotočkašem možete se ponoviti i u Capriolo centru u Partizanskoj 64, Železničkoj 56 i Dalmatinskoj 1.

Izuzetno snabdevene Capriolo prodavnice u Novom Sadu nude širok asortiman bicikala za svačiji džep, ukus i potrebe. Možete da birate neke od najprodavanijih gradskih modela, sa brzinama i bez njih, a tu su i dečiji modeli, planinski, drumski i mnogi drugi. 

– Nakon odobrene subvencije postoji rok za kupovinu bicikla (15 dana od objave rang liste dobitnika). Uz kupljen bicikl u Capriolo radnji dobija se i fiskalni i gotovinski račun, koji se prilaže uz ostalu dokumentaciju. Dakle, kupac plaća punu cenu bicikla u radnji, a subvencija se u roku od 20 dana uplaćuje na račun korisnika – ističe Dragan Rajtarović, iz prodavnice Capriolo.


U Capriolo prodavnici su u toku i druge akcije, pa zaljubljenici u biciklizam mogu do kraja juna da iskoriste neke od značajnih popusta.

– Najpopularnija je akcija na dečje bicikle povodom završetka školske godine, koja traje do kraja juna. Na određene modele, uglavnom sportske, za uzrast od nekih osam do šesnaest godina, odobrava se popust od 30 odsto. Cene sa popustom se kreću od 15 do 30 hiljada dinara – predočava Dragan Rajtarović i nastavlja: 

Do kraja meseca aktuelna je i akcija za odrasle, u okviru koje se odobrava popust od 15 do 30 odsto.


U prodavnicama Capriolo u Partizanskoj 64, Železničkoj 56 i Dalmatinskoj 1, svako može da nađe nešto za sebe. Veliki je izbor gradskih bicikala, koji trenutno nisu na akciji, ali su najtraženiji. U zavisnosti od potrebe i želje, u ponudi su oni sa brzinama, ali i bez. Najprodavaniji modeli su Dijana, Amsterdam i Jasmin.

Oceni vest:
6
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan