Četvrta "Alternatura" u subotu, okupljanje ispred Železničke stanice

Četvrta "Alternatura" u subotu, okupljanje ispred Železničke stanice

U subotu 11. avgusta od 18 časova započeće četvrta po redu biciklistička "Alternatura".

Okupljanje je  ispred Železničke stanice, a pred učesnicima je i nova inspirativna tema - „Digitalni nomadi: Freelancing na točkovima”.

Na ovoj četvrtoj turi imaćete priliku da čujete kako izgleda spakovati posao i putovanje u isti kofer.
Danas se mogu naći razni poslovi na platformama za zapošljavanje, a ako ste dovoljno hrabri, možete iskoristiti prednost mobilnosti koju ovakav način zaposlenja nosi, sesti na svoj bicikl i obići zemlje koje ste oduvek želeli da vidite.

Moći ćete se prisetiti i toga kako su ljudi ranije putovali i svratiti do stare Ložionice gde ćete uz pomoć Udruženja „Vojvođansko društvo za železnicu” saznati koje to priče iz bogate istorije ona krije.

- U prethodne tri ture obišli smo Liman, Telep, Novo naselje i Centar i okupili ljude željne znanja i dijaloga. Pričali smo o arhitekturi Novog Sada, otkrili kako izgleda putovati bajsom po svetu i obišli naše česte „prolaznike”, spomenike kulture. Na svakoj turi gosti su bili upečatljivi predavači koji su okupljenima preneli svoja iskustva, a pred nama je još pet zanimljivih vožnji i veoma inspirativnih tema -ističu organizatori ture.

„Alternatura” će se održavati svake subote od 18 časova, sve do 8. septembra, uz podršku Gradske uprave za kulturu Novog Sada i „Invictabike” servisa. Nakon uspešnih projekata „Tour de Naselje” realizovanog u prethodne tri godine na Novom naselju, ove godine posetićemo više od 8 delova grada! Pored raznovrsnog programa, bicikl je nezaobilazan deo naših tura, kao vid širenja svesti o alternativnom i zdravom stilu života.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan