CRNI PETAK: Evo u kojim prodavnicama Novosađane očekuju velika sniženja

CRNI PETAK: Evo u kojim prodavnicama Novosađane očekuju velika sniženja

Black Friday iliti Crni petak, praznik svih kupoholičara, obeležava se 27. novembra, pa shodno tome mnoge novosadske radnje prirediće popuste na robu kako to tradicionalno praksa i nalaže.

Ipak, zbog epidemije korona virusa ova godina će se razlikovati po mnogo čemu, pa tako i po Crnom petku. Naime, kako se u prodavnicama ne bi stvarale gužve, većina kompanija odlučila je da, pored tradicionalne, uvede i onlajn prodaju.

Većina marketa je već startovala s akcijama i sniženjima koja će trajati nekoliko dana, a mnogi su i uskladili radno vreme shodno novim merama, te će tržni centri raditi do 18 sati.

Zbog toga šoping molovi uveliko najavljuju sniženja i razne akcije povodom Crnog petka, te na linkovima možete da otkrijete detalje.

U "Promenadi" će tradicionalno sve brendirane radnje imati popust od 30 do 70 odsto, te će Novosađani koji budu želeli da se ponove krpicama moći da ih kupe po znatno nižim cenama.

Na opštu radost naših sugrađana, i najpopularniji brendovi koji su smešteni u ovom tržnom centru obeležiće Crni petak, i to uz veoma povoljne cene. Zato će tinejdžerke, ali i sve žene koje su mlade duhom, pohrliti u "Stradivarius", jer kako iz ove kompanije najavljuju, akcija će se odnositi i na ovogodišnje kolekcije. I drugi brendovi ove španske kompanije – "Zara", "Pull&Bear" i "Bershka" – reklamiraju sniženja, s tim da će s popustima startovati dan ranije.

 I u "BIG-u" pripremaju razna iznenađenja za Novosađane, a ljubitelji brenda "Terranova" moći će da pazare garderobu i do 70 odsto jeftinije. Pojedini artikli će stajati svega 850 dinara.

U TC "Bazar" zaljubljenici u kozmetiku moći se da uživaju u kupovini u parfimeriji "Sephora", pošto će svi parfemi biti na akciji od 25 odsto, dok se 30 odsto popusta ostvaruje na maske i tonike za čišćenje lica, kao i na odabrane palete. Takođe, popust od 30 odsto moguće je ostvariti i na Sephora Collection, uključujući i novogodišnje proizvode. Ponuda važi od 27. do 29. novembra.

Lepe vesti imamo i za gejmere, jer je i "Game centar" je najavio popuste za ovu godinu a u okviru "Black Fridaya" na akciji će biti nove igrice i gejming oprema. Fanovi video igara popuste mogu da prate na ovom linku.

Iz "Merkatora" najavljuju da će se i u radnjama koje se nalaze pod njihovim krovom mnoge stvari naći na popustu.

Ukoliko vam treba nešto od sportske opreme, sada je idealna prilika da pazarite u specijalizovanim radnjama.

"Planeta Sport" je najavila akcije za Crni petak, a ove godine proizvodi su podeljeni u tri kategorije – za muškarce, žene i decu. Oni već imaju popuste, ali se očekuje da će najveći upravo biti u petak.

I prodavnica sportske opreme "Intersport" najavljuje akcije za Crni petak 2020.

"Mesec Black Friday" podrazumeva sniženje od 30 posto na tekstil i obuću i 20 posto na opremu za zimske sportove. Black Friday proizvode na akciji možete da vidite na ovom linku.

Bela tehnika

Ukoliko vam ne treba garderoba, ali želite da kupite belu tehniku, kao i ostale elektroparate, idealna je prilika da poručite onlajn ili da već sada skoknete do prodavnice.

Sada već tradicionalno, "Tehnomanija" je pripremila mnoštvo sniženja, a kako navode, Crni petak će se donekle razlikovati od dosadašnjih. Fokusirali su se na onlajn prodaju, kao i na novu uslugu Click and collect – Kupi onlajn, preuzmi u radnji – u odabranim radnjama.

Za tradicionaliste, koji ipak žele da prošetaju do prodavnice, obezbeđene su besplatne maske, kao i duže trajanje akcija, što znači da popusti neće biti samo na dan Crnog petka.

"Gorenje" uveliko najavljuje Black November, gde možete da kupite belu tehniku i ostale male kućne aparate po veoma povoljnim cenama.

Primera radi, kombinovani frižider čija je redovna cena 60.000 dinara, sada staje 40.000, dok ugradna rerna koja je 51.000 dinara može biti vaša po ceni od 36.000 dinara. Ukoliko vam treba veš mašina ili neki drugi aparat, sniženje na ove artikle je do 35 odsto, a isto se odnosi i na male kućne aparate.

I u "Gigatronovim" radnjama će biti nekoliko različitih akcija tokom novembra koje će trajati po nekoliko dana. Na ovom linku možete da pratite aktuelne akcije i popuste.

U "Win Win" marketima Black Friday trajaće 5 dana, a razlog tome je izbegavanje velikog broja ljudi na manjem prostoru. Sniženje pojedinih artikala startuje 25. i traje do 29. novembra. Za kupce koji reše da kupe belu tehniku prirediće i specijalne pogodnosti.

Posteljina i dušeci

Top Shop uveliko najavljuje akcije i imaju popuste do 70 posto. U velikoj Top Shop prodavnici na Novom Naselju možete isprobati dušeke najpopularnijeg brenda iz kategorije dušeka – Dormeo, pogledati veliku ponudu Delimano posuđa, testirati kućne aparate iz porodice Rovus i odabrati vaš omiljeni par Walkmaxx obuće.

Tradicionalno će akcije biti i u radnjama "JYSK", gde već godinama imaju popuste za Crni petak. U ovim prodavnicama Black Friday traje od četvrtka, 26. novembra, do nedelje, 29. novembra. Na njihovom sajtu možete da se prijavite za newsletter i pratite sve akcije, kao i odbrojavanje do početka popusta.

U "Vitapur" prodavnicama, gde takođe možete da kupujete kvalitetne jastuke i dušeke od pur pene, ali i posuđe, očekuju vas popusti i do 75 odsto. Ukoliko ne želite da idete u prodavnicu, možete da poručite i preko njihovog sajta.

Novosađani koji su u potrazi za novim nameštajem, mogu da iskoriste specijalnu ponudu u prodavnici "Forma ideale", jer je kod njih nameštaj na sniženju i do 50 odsto. I "Lesnina" je rešila da obraduje naše sugrađane, a o njihovim popustima pogledajte ovde.

Igračke

Ukoliko imate decu, idealna je prilika da ih obradujete novom igračkom, te od 29. novembra do 1. decembra u svim "Dexy Co Kids" prodavnicama i onlajn na www.dexy.co.rs biće odobrene akcije na određene artikle.

Kao napominju, akcija se ne odnosi za artikle koji su već na sniženju, kao i na dečje knjige iz kolekcije "Petominutne priče".

Ukoliko se spremate za prinovu ili je beba tek stigla u vašu porodicu, idealna je prilika da se ponovite u prodavnicama "Aksa". Oni su takođe organizovali onlajn prodaju, a ako posetite njihov sajt čekaju vas velika iznenađenja. Primera radi, ukoliko rešite da kupite kolica za bebu možete da uštedite čak 25.000 dinara.


Knjige

Za Novosađane koji vole da čitaju idealna je prilika da posete neke od knjižara, a povodom praznika šopingholičara, Black Friday je rezerviran za popuste i u knjižarama "Vulkan". U petak će imati popust od 20 odsto na čitav astortiman, s tim da se članski popust sa Vulkan klub karticom ne sabira.

Kako navode, radno vreme knjižara u tržnim centrima biće usklađeno sa radnim vremenom centra u kom se nalaze.

Od 29. novembra do 1. decembra "Delfi" knjižare će imati popuste na Crni petak, a u okviru toga predviđeno je sniženje celokupnog gift programa i stranih naslova od 20 odsto. Akcija će se održati ne samo u svim "Delfi" knjižarama, već i na sajtu www.delfi.rs

Novosađani koji imaju kućne ljubimce mogu da pazare u prodavnici "Pet centar" jer su i tamo pojedini artikli na sniženju.

Oceni vest:
3
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan