Danas se objavljuje spisak korisnika 276 stanova za izbeglice u Veterniku

Danas se objavljuje spisak korisnika 276 stanova za izbeglice u Veterniku

Komisija za izbor korisnika pomoći za rešavanje stambenih potreba izbeglica davanjem 276 stambenih jedinica u Veterniku u zakup, na određeno vreme, sa mogućnošću kupovine u okviru RSP- Potprojekat 5-stambene jedinice je na 50. sednici održanoj dana, 23. januara 2019. godine, utvrdila Konačnu listu korisnika rangiranih prema redu prvenstva na osnovu ispunjenosti uslova i broja osvojenih bodova.

Konačna lista korisnika rangiranih prema redu prvenstva na osnovu ispunjenosti uslova i broja osvojenih bodova biće objavljena dana, 28. januara 2019. godine, na oglasnim tablama Odseka za izbegla, prognana i raseljena lica Gradske uprave za socijalnu i dečiju zaštitu Grada Novog Sada i mesnih zajednica Grada Novog Sada, internet prezentaciji Grada Novog SadaKomesarijata za izbeglice i migracije .

Pomoć za rešavanje stambenih potreba izbeglica davanjem 276 stambenih jedinica u zakup na određeno vreme sa mogućnošću kupovine, Komisija za izbor korisnika dodeljuje licima koja se nalaze na Konačnoj listi korisnika, rangiranih prema redu prvenstva na osnovu ispunjenosti uslova i broja osvojenih bodova.

Oceni vest:
6
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan