"Dani leskovačkog roštilja" odnedelje na Ribljoj pijaci

"Dani leskovačkog roštilja" odnedelje na Ribljoj pijaci

Javno komunalno preduzeće "Tržnica" u saradnji sa Turističkom organizacijom Leskovca i ove godine na Ribljoj pijaci organizuje manifestaciju "Dani leskovačkog roštilja". Manifestacija počinje u utorak 20. septembra i traje do subote 24. septembra, a biće održana na platou Riblje pijace uz trg Republike.

Gosti Novog Sada biće majstori roštilja sa čuvene "Leskovačke roštiljijade", koju je, prema procenama organizatora, ove godine posetilo preko 700.000 ljudi, što je stavlja na visoko treće mesto na listi najposećenijih manifestacija u Srbiji, odmah nakon Exita i Dragačevskog sabora trubača.

- Višegodišnja uspešna saradnja "Tržnice" i Turističke organizacije Leskovca predstavlja važan činilac u našim naporima da iskoristimo turistički potencijal Riblje pijace, kao najlepše i najstarije pijace u samom srcu grada. Stoga pozivamo sve Novosađane da dođu i probaju autentične specijalitete iz kraja koji je upravo dobar roštilj i proslavio – poručuje se u pozivu.

Otvaranje manifestacije je u utorak, 20. sepembra, u 12 časova, kad će se prisutnim predstavnicima medija obratiti direktor Turističke organizacije Leskovca Žikica Nestorović i predstavnici JKP "Tržnica".

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan