Dečiji festival i prodajna izložba u okviru Spensovog novogodišnjeg programa

Dečiji festival i prodajna izložba u okviru Spensovog novogodišnjeg programa

Javno preduzeće "Sportski i poslovni centar Vojvodina" informisalo je danas javnost da u sredu, 21. decembra, počinju Spensovi novogodišnji programi.

Dečji festival će se ove godine održati od 21. do 23. decembra, u Teatronu u prizemlju objekta, u terminu od 17 do 20 sati.

- Planiramo da i ove godine raznovrsnim programom kroz igru, pesmu i zabavu “napunimo” emocijama srca svih posetioca festivala, a to su bake i deke, mame i tate, drugari iz škole, komšije – poručuje se u pozivu, te dodaje da će se za dobru atmosferu pobrinuti deca iz Kulturnog skloništa, vrtića Leptirići, plesnih klubova Melodis, City Dance, Neo dance, Ultra dance, Yumba kids, školice stranog jezika Speak up, muzičkog studija Mantok i KUD Veliko kolo.

Takođe, od 22. do 30. decembra, u prostoru centralnog hola Spensa, na prvom spratu, jedanaesti put će se održati prodajna izložba Novosadska zima.

Na ovoj manifestaciji predstaviće se kreativni pojedinci ili udruženja, svi koji kroz svoje proizvode, predmete vredne pažnje, žele da predstave sebe i svoj rad Novosađanima.

Svaki dan od 9 do 21 sat, Spens će biti idealno mesto za kupovinu poklona – od knjiga, rukotvorina, nakita, ukrasa, novogodišnjih cvetnih aranžmana, do divnih proizvoda umetničkih zanata i slatkih đakonija.

Manifestaciju će, u popodnevnim časovima, pratiti bogat kulturno-umetnički program.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan