Delimično izmenjen režim rada Doma zdravlja na Novom naselju

Delimično izmenjen režim rada Doma zdravlja na Novom naselju

Ovih dana čitaoci nam se javljaju sa pitanjem šta se dešava sa Domom zdravlja na Bulevaru Slobodana Jovanovića, s obzirom na to da se priča da je prešao u kovid sistem. Uputili smo ovo pitanje njihovoj službi za informacije i dobili pouzdan odgovor.

Objekat Doma zdravlja "Novi Sad" na Novom naselju nije u celosti prebačen u kovid sistem. Naime, delimično je izmenjen režim funkcionisanja, što podrazumeva da su zaposleni iz Službe opšte medicine koji rade u ovom objektu prešli u kovid sistem kako bi pojačali broj timova i smanjili čekanje sve većeg broja kovid pacijenata koji nam dolaze. Istovremeno, pacijenti koji su prethodno zakazani kod tih prebačenih timova se kontaktiraju i informišu o novim lokacijama svojih zakaznih pregleda, u nekom od naših objekata – navodi se u odgovoru Doma zdravlja koji je pristigao našoj redakciji.

Kako naš portal saznaje, pacijenti koji dolaze na redovne preglede koriste zadnji ulaz u objekat, iz Ložioničke ulice i fizički su odvojeni, jer su usmereni na spratove. Kovid pacijenti ulaze na glavni ulaz objekta i svi njihovi pregledi se obavljaju u prizemlju.

Na ovaj korak smo se odlučili zbog prilagođavanja trenutnoj epidemiološkoj situaciji, koja se menja iz dana u dan, a sve u interesu naših sugrađana – dodaje se u saopštenju Doma zdravlja "Novi Sad".

Oceni vest:
0
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan