Delovi Novog Sada i Veternika bez vode

Delovi Novog Sada i Veternika bez vode

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, bez vode će danas od 8 do 17 sati biti ulice Braće Krkljuš, Braće Lučić, Teodora Pavlovića i Olge Petrov u Novom Sadu.

Takođe bez vode, ali zbog radova na sanaciji havarije, do 11 sati će biti deo Veternika – od kružnog toka do Novosadske ulice (Ulica Ive Lole Ribara, Kninska i sve ulice povezane sa Kninskom ulicom), a do 15 sati deo Subotičke ulice (od Bulevara patrijarha Pavla do Ulice Tihomira Ostojića) u Novom Sadu.

Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena, napominju iz JKP "Vodovod i Kanalizacija".

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
  • Milan

    pre 887 dana i 13 sati

    Nesposoban rukovodeći partijski kadar! Za vreme korone svaki drugi dan bez vode! NATO je pravio mnogo veće havarije,pa su sposobni ljudi u što kraćem roku uspostavljali snabdevanje! Vodovod sada, je PROBLEM Novog Sada! Nećemo tako!

    Oceni komentar:
    1
    0
  • Besan građanin Srbije

    pre 887 dana i 12 sati

    Da bi se obebedili konstantni radovi, konstantne havarijske fakture (kada je havarija, ne morate ići na tender. Sa kumom formirate sve cene!) neophodne su havarije za Vodovod.
    Čak i ako to znači da radnik Vodovoda samo zavrne ventil i time lažno prikaže havariju, dragi građani - sve je to naša draga vlast u gradu blagosiljala.
    Jer nigde u svetu ne postoji 365 havarija za 365 dana u godini.
    Radi se samo o organizovanom kriminalu, organizovanoj pljački javnih sredstava koje Vodovod dobija iz budžeta Grada Novog sada i ništa više.
    To znači posebne fakture za lažne iskope cevi i psoebne cene radnih sati ili metara cevi koje se lažno prikazuju.

    To što su tom prilikom povređena prava građana na vodu - o tom ne razmišljaju ni kriminalci koji rukovode time i proglašavaju - nazivaju nešto havarijom a očigledno ni organi uprave i kontrole i inspekcije Grada Novog Sada.

    Oceni komentar:
    0
    0