Delovi Novog Sada, Petrovaradina, Sremske Kamenice i Veternika i ceo Futog bez vode

Delovi Novog Sada, Petrovaradina, Sremske Kamenice i Veternika i ceo Futog bez vode

Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će danas do 13 sati biti ulice Šekspirova, Bulevar cara Lazara (od Podgoričke do Šekspirove) i Podgorička ulica u Novom Sadu, do 14 časova Ulica Mali do i okolne ulice u Sremskoj Kamenici, a do 15 sati Ulica Račkog u Petrovaradinu.

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, bez vode su do 18 sati i deo Futoškog puta i Novosadski put (od Bulevara patrijarha Pavla do kružnog toka u Veterniku) i okolne ulice u Veterniku.

Blokada vodovodne mreže koja je od 8 do 18 sati najavljena za deo Veternika, proširuje se i na Futog. Cisterna sa pijaćom vodom će biti postavljena ispred Doma zdravlja.

Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena, napominju iz JKP "Vodovod i kanalizacija".

Oceni vest:
1
5

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Andreja

  pre 19 dana i 11 sati

  Danas za danas da od juce nema vode, savrseno

  Oceni komentar:
  2
  6
 • Mirko

  pre 19 dana i 7 sati

  Pre neki dan preCEDNIK je "zamolio" vladu i skupštinu, da "povuku" Vulinovu uredbu i izmene o policiji! Neka sada "zamoli" i Koronu da "poštedi" prigradska naselja od zaražavanja, dok im "Vodovod" ne PUSTI VODU! Pandemija a svaki drugi dan,bez vode!

  Oceni komentar:
  1
  6
 • Milan

  pre 19 dana i 6 sati

  Vučeviću, koliko ćemo dana biti bez vode,dok ti ne "prikačiš" sve zgrade Dodig/Galens,koje ste sazidali po gradu i okolini! Čoveče, KORONA je,neko bi zbog ovoga kod "diktatora Tita", završio na Golom otoku! Dali "Krizni štab", zna šta nam radite sa vodom ,najvažnijoj stavci za higijenu,dok na TV iz sata u sat "Apelujete" o merama za sprečavanje bolesti! NapreDno!

  Oceni komentar:
  1
  7
 • Milana

  pre 19 dana i 6 sati

  Sramota da se ostavi ceo dan bez vode stvarno mi nije jasno zašto je to potrebno kad je radno vreme do 16h a nikad nisam ni čula a ni videla da se radi posle tog vremena da budemo realni ni u toku tog vremena se ne radi.Bas me interesuje sta se to radi posle tog vremena i to u vreme kada se apeluje na sto češće pranje ruku a vode ni kapi

  Oceni komentar:
  0
  6
 • Pojašnjenje

  pre 19 dana i 3 sata

  Milana, da bi se faktura za naplatu naduvala, potrebno je da se radi nakon radnog vremena i prikaže što veći broj radnih sati a naravno i prekovremenih koji su najskuplji.
  Ako mi ne znamo zašto i kako to rade, ne bojte se oni znaju.
  Imali su godine prakse.
  Inače, ako niste znali, sve cevi vodovoda imaju ventile.
  Zavrneš ventil i proglasiš havariju.

  Oceni komentar:
  0
  3