Deseti "NS market" u subotu u "Eđšegu"

Deseti "NS market" u subotu u "Eđšegu"

Deseti "NS Market" ponudiće Novosađankama, Novosađanima i svima koji te subote budu u Novom Sadu najlepše boje, najbogatije ukuse, najunikatnije kreacije, najavljuju organizatori ove manifestacije.

U Kulturnoj stanici "Eđšeg" u subotu, 23. novembra, posetioci će moći da nabave ručno rađene proizvode od drveta, tekstila, metala, kože, stakla, da degustiraju domaću hranu i piće sa poljoprivrednih gazdinstava, da se prepuste čarima prirodne kozmetike...

Posetioce i izlagače muzikom će zabaviti DJ Jovan, a jubilarno druženje obogatiće i Pop hor "Radio".

Hor postoji od 2016. godine, a njime rukovodi Dušica Stojković. Izvode uglavnom strane i domaće pop hitove, a sve češće su deo raznih manifestacija u našem gradu. Imaju oko pedeset članova, među kojima dominiraju žene raznih generacija, ali su veoma dobrodošli i muški pevači. Među članovima nalaze se domaćice, pravnici, frizeri, konobari, zdravstveni radnici... Iako je hor amaterski, veoma je dobro organizovan, a njihovi nastupi su uvek zapaženi.

Kao i uvek, na "NS marketu" biraće se Naj štand, a povodom jubilarnog događaja organizatori su obezbedili poklon-iznenađenja i za izlagače i za publiku, navodi se u pozivu.

Oceni vest:
9
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan