Deveti "Mamin bazar" u nedelju na Spensu

Deveti "Mamin bazar" u nedelju na Spensu

Manifestacija koju po deveti put u našem gradu organizuje udruženje "Mame Novosađanke" održaće se u nedelju, 15. aprila, od 10 do 18 časova, na spratu ispred bivše Gradske kafane na Spensu. Ulaz je besplatan.

Kako se navodi u dopisu za medije, "Mamin bazar" predstavlja mesto na kome članice ovog udruženja prodaju svoju i dečiju polovnu odeću, obuću, igračke, bebi opremu, a na kojem posetioci mogu tu istu robu da kupe po vrlo povoljnim cenama. Na "Bazaru" će se naći oko 150 mama – izlagačica kvalitetne polovne robe, koje su prethodno prijavile svoje učešće, a kao posetioci su dobrodošli svi koji žele da opreme porodicu za proleće i predstojeće leto.


"Mame Novosađanke" pripremile su i celodnevni muzičko-scenski program. Na bini će se smenjivati muzički izvođači, džez balerine, flamenko igračice, fitnes instruktori za decu i odrasle i, kao posebna
poslastica za mališane – mađioničar.

- Svaka naša manifestacija ima humantarni karakter, a ovaj put imamo dve akcije. Na našem štandu stajaće kutija za skupljanje novčane pomoći za dečaka Konstantina Jankovića, koji boluje od cerebralne paralize, a za terapije mu je neohodno dosta novca. Stoga pozivamo sve ljude koji su voljni da pomognu, da posete naš štand na "Maminom bazaru", doniraju novac u humanitarnu kutiju i podrže malog Konstantina u njegovoj borbi  – poručuju "Mame Novosađanke" i dodaju da je druga humanitarna akcija koju organizuju prikupljanje igračaka, kozmetičkih sredstava i odeće za korisnike za Sigurnu žensku kuću, a ove stvari moći će se donirati na posebnom štandu, obeleženom nazivom ove organizacije.


Osim toga, navodi se u dopisu, u ekološkom kutku "Maminog bazara" biće postavljene kutije u koje će se skupljati PET ambalaža i papir za reciklažu, namenjeni za obnovu vrtića "Veseli patuljci" u Rumenki.

Oceni vest:
3
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan