Dijagnostika steriliteta – za jedan dan, bez bola, anestezije i nepotrebnih troškova

Dijagnostika steriliteta – za jedan dan, bez bola, anestezije i nepotrebnih troškova

Za vama je gotovo čitava godina u kojoj nisu stigle vesti koje najviše želite da čujete. Ili čak niz godina. Pokušaja, nadanja, bez rezultata i bez jasnog objašnjenja. U oba slučaja to je momenat kada je neophodno da se uradi kvalitetna dijagnostika, koja će pokazati koje su mogućnosti pred vama, kažu u Specijalnoj ginekološkoj bolnici Genesis iz Novog Sada.


- Dijagnostika daje uvid u potencijalne uzroke i precizno određuje odabir metode. Svaki detalj na tom putu je bitan, jer može da pokaže da vantelesna oplodnja možda i neće biti potrebna, da će neka od metoda pre dovesti do željenog rezultata. Sve zavisi od toga koje analize radite i na koji način  se tumače –
ističe dr Zorica Crnogorac, direktor i osnivač bolnice Genesis.

Gde drugi vide kraj, mi vidimo novi početak


- Mnogi problemi više nisu nerešivi. Na osnovu našeg jedanaestogodišnjeg iskustva i vrhunskih rezultata u oblasti lečenja steriliteta, formirali smo paket pregleda koji nam daju jasan uvid u trenutno stanje i moguće opcije. Te analize možete da uradite za jedan dan, bez bola, bez anestezije i što je najbitnije, bez bespotrebnih troškova –
kaže dr Crnogorac.Prema njenim rečima taj proces obuhvata spermogram i spermokulturu, zatim sonohisterosalpingografiju, ultrazvučnu, bezbolnu proveru prohodnosti jajovoda i neinvazivnu dijagnostiku anatomije materice čime se stiče uvid u građu, veličinu, strukturu organa kao i u postojanje eventualnih patoloških sadržaja u maloj karlici.

NA KONSULTACIJU JE POTREBNO DA PONESETE:

• nalaze hormona koje morate uraditi trećeg dana ciklusa: FSH, LH, Estradiol, AMH, sTSH, ATPO, Prolaktin

• nalaze briseva: VS, PA, CB, Ureaplasma, Mycoplasma, Chlamydia Tr

• KKS, SE, urin

• insulinska rezistencija


- Ukoliko želite i te nalaze takođe možete uraditi kod nas, a onda nakon što stignu rezultati, planirati konsultaciju sa lekarom, tako da ona bude pre ovulacije, jer je to period kada se radi sonohisterosalpingografija. Kada su svi nalazi spremni, vaš lekar ih zajedno sa vama pregleda, analizira i predlaže vam metodu kako najbrže do bebe dodaje dr Crnogorac.

Kvalitetna dijagnostika je osnovni preduslov za uspešno lečenje steriliteta. To je temelj na kojem se gradi sve ostalo i mora da bude postavljen dobro. Ispitivanje  i utvrđivanje uzroka stoga je važno poveriti stručnom i iskusnom timu, jer ukoliko se taj tako važan posao ne uradi kako treba, male su šanse da će kompletan proces rezultirati uspehom.

Na osnovu uvida u potencijalne uzroke steriliteta, Genesis tim posvećen vašoj želji da dobijete dete planira i sve ostale stepenice ka tom cilju. Dijagnostika postavlja smernice, na osnovu nje bira se metoda, način na koji će se ona izvoditi, vreme u kojem će se raditi, vrsta terapije koja će je pratiti.

- Posebno smo ponosni na činjenicu da se tokom čitavog tog procesa u bolnici Genesis koriste najsavremenije tehnologije, metode i genetski testovi, te da su nam eminentne svetske klinike, na osnovu rezultata koje u oblasti lečenja steriliteta postižemo, ukazale poverenje kako bi ih uvele na našem području. Sve one značajno povećavaju uspešnost lečenja – kaže dr Crnogorac.


Ona s ponosom ističe da je za nju i njen tim svaki par priča za sebe, nova priča. Zahvaljujući originalnom Genesis konceptu personalizovane vantelesne oplodnje, koji je od prvog dana ispitivanja i traženja najbolje opcije, usmeren konkretno na taj par, Genesis je lider u lečenju steriliteta već 11 godina.

- Taj proces ne rezultira uvek vantelesnom oplodnjom. Koja će metoda biti najbolja za vas, reći će vam upravo kvalitetna dijagnostika –  zaključila je dr Crnogorac.

Sve informacije u vezi sa cenom paketa jednodnevne dijagnostike, o slobodnim terminima za konsultaciju, kao i o trenutnim akcijama možete dobiti na brojeve telefona bolnice +381 21 549 444, +381 549 777, viber +381 60 549 4441 ili putem mejla


PR tekst

Oceni vest:
3
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan