Divlje svinje doplivale do Štranda, policija blokirala ulaz na plažu

Divlje svinje doplivale do Štranda, policija blokirala ulaz na plažu

Iz predostrožnosti, posetiocima u toku prepodneva bilo zabranjeno da ulaze na plažu.

Tri divlje svinje iz nepoznatog pravca doplivale su danas Dunavom u Novi Sad i stigle do gradske plaže Štrand, javio je na svom sajtu "Blic".

Policija je blokirala ulaz na Štrand, zbog čega je u toku prepodneva posetiocima bilo zabranjeno da ulaze na najlepšu gradsku plažu, da ih, kako navodi "Blic", divlje svinje ne bi napale, a kako prenosi B92 policija i lovci blokirali su Kinesku četvrt, jer su se divlje svinje uputile ka tom delu grada.

Istovremeno, piše "Blic", lovačko društvo "Neoplanta 1884" dobilo je saglasnost pokrajinskog Sekretarijata za poljoprivredu da izađe na teren i locira divlje svinje i preduzme adekvatne mere.

Trenutno nije poznato gde se životinje nalaze, dok iz LD "Neoplanta 1884" za internet portal 021.rs sugerišu da su divlje svinje krenule put Telepa, nadajući se pritom da će novosadski "nezvani gosti" naći put da sigurno stignu do atara.

SPAS NA BINI: Prema navodima dopisnice B92 iz Novog Sada, tri divlje svinje je jutros oko šest sati primetio radnik obezbeđenja Štranda. Tom prilikom ga je jedna svinja pojurila, a on se spasao popevši se na binu, na glavnom platou, javlja ovaj beogradski medij.

Oceni vest:
6
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan