Dnevni horoskop za četvrtak, 18. april

Dnevni horoskop za četvrtak, 18. april

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za danas.


Ovan

Mesec u astrološkom polju svakodnevnice obrazuje napete aspekte sa vašim vladaocima Marsom i Plutonom, što upozorava na oprez ako se bavite privatnim biznisom ili uslužnim delatnostima. Izbegavajte alkohol.

 
Bik

Mesec u vašoj astrološkoj kući inspiracije obrazuje sekstil sa Suncem, donoseći vam novac preko poslova u vezi sa nekretninama, građevinskih radova, trgovinom poljoprivrednim proizvodima. Voljena osoba je sklona raspravama.

 
Blizanci

Mesec danas pravi napete aspekte sa Marsom i Plutonom, zbog črga se preporučuje da više pripazite na finansije. Pozicija vašeg vladaoca Merkura donosi cam probleme sa saradnicima, ali i rođacima, roditeljima sa decom. Opasnost u saobraćaju.

 
Rak

Ulazak vašeg vladaoca Meseca u treću astrološku kuću, stavlja akcenat na intelektualne, uslužne i delatnosti koje podrazumevaju česta putovanja. Neko kome se dopadate može da pređe granicu prijateljstva s vama. Više šetajte.

 
Lav

Mesec u astrološkom polju novca obrazuje trigon sa vašim vladaocem Suncem, donoseći vam uvećanje prihoda preko intelektualnih i uslužnih delatnosti. Pozicija Merkura, najavljuje odlazak na zajednički put sa voljenom osobom.

 
Devica

U vaš znak, kao i svakog meseca, ulazi Mesec i obrazuje napet aspekt sa Plutonom, zbog čega bi trebalo da obratite pažnju na finansije. Oslabljen uticaj Venere, podstiče partnerovu ljubomoru. Povedite više računa o ishrani.

 
Vaga

Harmoničan aspekt koji Mesec danas pravi sa Suncem, donosi vam uvećanje prihoda preko zanimanja u vezi sa pravom, medijima, advokaturom, diplomatijom. Voljena osoba je sklona raspravama. Pazite vredne sitnice. Čuvajte se za volanom.

 
Škorpija

Mesec u astrološkom polju neočekivanih situacija pravi napet aspekt sa vašim vladaocem Plutonom, donoseći vam zaradu preko saradnje sa stranacima, putovanja, IT sektora, marketinga. Izbegavajte rasprave sa ženama. Podložnost povredama.

 
Strelac

U vašoj astrološkoj kući karijere jednom mesečno nađe se Mesec, koji pravi napet aspekt sa vašim vladaocem Neptunom, što upozorava na probleme u domu i porodici. Susret sa Ovnom na kraćem putu ili predavanju. Pazite na dokumenta.

 
Jarac

Pozicija Meseca u astrološkoj kući kontakata sa strancima, najavljuje uvećanje prihoda preko saradnje sa Bikom. Pozicija Venere u kući privatnog života donosi upozorava na rasprave sa voljenom osobom i članovima porodice. Napet nervni sistem.

 
Vodolija

Mesec u vašem astrološkom polju finansija u napetom aspektu sa Plutonom u vašem znaku, nagoveštava mogućnost zarade, pod određenim rizičnim uslovima. Trigon sa Suncem povoljno utiče na odnose u domu i porodici. Pazite se u saobraćaju.

 
Ribe

Inkonjunkcija između Meseca u Devici i Plutona u vašoj kući ograničenja, zahteva prilagođavanje potrebama i zahtevima emotivnog, kao i poslovnog partnera. Aspekt sa vašim vladaocem Neptunom, donosi vam udvaranje osobe sa posla.

 

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan