Dnevni horoskop za nedelju, 17. jul

Dnevni horoskop za nedelju, 17. jul

Otkrijte šta vam zvezde predviđaju za ovaj dan...

OVAN

Očekuje vas veoma uzbudljiv dan, pregršt prijatnih iznenađenja i zabave. To vam je baš potrebno nakon naporne nedelje. Pozovite prijatelja s kojim ste izgubili kontakt, a ko je u vašoj branši. Preneće vam neke informacije koje će vam biti veoma korisne.     


BIK

Za vas nema odmora, obaveze su se nagomilale i očekuje vas radan vikend. Gledajte da drugu polovinu dana provedete sa voljenom osobom. Suviše ste se opteretili poslovima, oboma će prijati da se opustite i uživate u romantičnoj večeri. 


BLIZANCI

Stara ljubav vam kuca na vrata a vi ste radoznali da čujete šta ima da vam kaže. Nemojte da se zalećete, kako inače umete, ovog puta pustite da se stvari odvijaju polako. Manji problemi sa probavom, uzimajte više vlakana kako biste poboljšali rad creva.    


RAK

Preosetljivi ste na kritike, neprestano sebe mučite pitanjem gde ste pogrešili. Izvucite pouku i nastavite dalje. Nemojte da se samosažaljevate, od toga nema koristi. Partner se oseća pomalo zapostavljeno, a vama je "glava" na drugom mestu.      


LAV

Dobićete ponudu koju ne bi trebalo da odbijete. Stari kućni prijatelj će se javiti sa idejom koja bi i vama i njemu mogla da donese dosta novca. Dobro razmislite. Prhvatite poziv na druženje od poznanika, imaće svašta zanimljivo da vam kaže. 


DEVICA

Zatrpali ste se obavezama i ni nedeljom ne možete da se opustite. Sačuvajte energiju, izađite, družite se sa prijateljima, posetite rodbinu. Prijaće vam da se odmaknete od problema. Veoma ste strastveni, avantura je na pomolu. Posetite zubara.


VAGA

Ne možete da se "svrtite" na jednom mestu, imate pregršt ideja i planova, ali još nije trenutak za realizaciju. Danas je odličan dan za kupovinu. Obradujte sebe vrednim poklonom, zaslužili ste. Čuvajte se sunca danas, ne prija vam vrućina. 


ŠKORPIJA

Osoba do koje vam je stalo će konačno priznati da isto oseća prema vama. Nemojte da pokvarite trenutak i prestanite da krijete svoja osećanja. Kad se jednom otvorite, videćete koliko ćete se lakše osećati. Očekujte novac od strane muške osobe. 


STRELAC

Porodični problemi će vas danas zaokupiti, odmor kome ste se nadali ćete biti prinuđeni da odložite. Ostavili ste dobar utisak na nekog ko želi da vam se približi. Dajte šansu ljubavi, nećete se pokajati. Pažljivo birajte reči, moguć je sukob sa ženskom osobom.


JARAC

Iskoristite dan za boravak u prirodi, najbolje kraj vode negde. Neophodno vam je da se opustite i odmaknete od svakodnevnih poslova. Imate utisak da vam veza stagnira i da vam je oboma potrebna neka promena. Saslušajte šta partner ima da kaže. 


VODOLIJA

Dan vam donosi razrešenje starog porodičnog problema koji je povezan sa podelom imovine. Proslavite dobre vesti sa bliskom osobom. Već neko vreme vas muči glavobolja, proverite vid. Ako ste planirali odlazak u prirodu, bolje da ostavite za neki drugi put.


RIBE

Pomalo ste zavidni, smeta vam tuđ uspeh. Zvezde su našle način da vas oraspolože. Očekujte poklon od voljene osobe, reč je o nečemu što već duže vreme priželjkujete. Upravo vam je to trebalo, neko ko pomno sluša svaku vašu reč. Uživajte u zajedničkim trenucima. 

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan